100 zachráněných miminek: Megaflex podporuje Babyboxy pro odložené děti

Kategorie Aktuality

Již neuvěřitelných 100 zachráněných novorozeňat, která by jinak pravděpodobně čekal strašný osud, se ocitlo v Babyboxech. Poslední sté děťátko bylo do baby boxu v Pardubicích odloženo 31.12. 2013.  Byla to hodinu či dvě „stará“ holčička, s pupečníkem podvázaným šňůrou z tepláků… Holčička přežila, je zdravá a dostala jméno Ria.   

Megaflex, také díky vám, velmi rád finančně přispěl na tak skvělou a prospěšnou věc, kdy jde o záchranu života.

Muž plný elánu, výjimečný člověk a předseda správní rady Nadačního fondu Ludvík Hess k tomu poznamenal:“Děvčátko je osmnáctým miminkem odloženým v roce 2013 a završila celkové skóre holky versus kluci na 60 : 40. Je to přesně osm let a sedm měsíců ode dne, kdy jsem otvíral první babybox v GynCentru v Praze 9.“

Protože máme ze stého zachráněného miminka obrovskou radost, na oslavu a trochu s nadsázkou vznikla ilustrační fotografie v záhlaví tohoto blogu, kdy je stejně jako ve slavné filmové scéně orazítkováno pozadí – v tomto případě dětské.  Jen více takových šťastných konců a pozitivních zpráv.

Na následujících 2 obrázcích je použito kovové textové samobarvicí razítko s kruhovou textovou deskou průměru 45 mm Trodat Professional 5215 a jeho otisk.

 

 

babybox babyboxmci

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny