Megaflex Party 2013

Druhý únorový pátek jsme se s vámi opět po roce sešli na Megaflex Party, která se letos konala v krásném prostředí pražského klubu Lávka poblíž Karlova Mostu. 

Ředitel Megaflexu, Milan Boehm, úvodem poděkoval všem za úspěšnou spolupráci v minulém roce a zmínil i nárůst prodeje, který nám všem dělá velkou radost. V krátké prezentaci představil nejžhavější novinky: hosté se dozvěděli vše důležité o tom, jak šikovně využívat MegaBlogu, kam již od ledna přibývají aktuality a důležité informace, které zákazníkům nesmějí uniknout. Zároveň zhodnotil i první anketu na MegaBlogu, která se týkala podoby nového Ceníku doporučených maloobchodních cen. Ředitel Megaflexu také prezentoval nové, velmi levné razítko Printie pro velké zakázky, které bude už brzy v prodeji.

Během večera promluvil také zástupce firmy TROTEC, pan Ferdinand Poschinger, který poděkoval Megaflexu a hlavně jeho zákazníkům za vynikající výsledky v prodeji laserů na českém a slovenském trhu.

Po skončení oficiální části setkání hosty čekal vynikající raut v prostorách klubu a pak zlatý hřeb večera. Megaflexu se totiž podařilo pro zákazníky získat vždy vyprodané, možná až věhlasné, představení Jaroslava Duška zvané Čtyři dohody. Soudě dle častého smíchu a dlouhého potlesku na závěr se všichni výborně bavili. Mnohé věty z opravdu povedeného představení budou určitě dlouhou dobu kolovat i jako moudré bonmoty. Pokud si chcete některé připomenout, audiozáznam celého představení si můžete poslechnout zde.

Děkujeme všem, kteří přišli a doufáme, že se Megaparty líbila. Nabízíme vám řadu fotografií z celé akce i představení a těšíme se na vaše ohlasy na představení i prezentované novinky. Například hned pod tímto textem.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny