Nový dopravce GEIS již funguje, dejte nám prosím vědět, jak to jde

Kategorie Aktuality

Jak jsme vás již informovali od prvního ledna 2018 máme nového dopravce, firmu GEIS. Protože každá změna s sebou většinou přináší i počáteční potíže než se zaběhne, rádi bychom vás poprosili o zpětnou vazbu, abychom mohli vyladit případné nedostatky.

Systém nyní funguje tak, že i u objednávek pod hodnotu 10.000,- CZK dopravu přímo dopravci uhradíme my a vy najdete její paušální cenu (v ČR standardně 99,- nebo 69,- u zcela malých balíčků, na Slovensko pak 199,- Kč) jako položku naší faktury. U objednávek nad 10.000,- Kč pak samozřejmě i nadále dopravné hradíme my. 

Pokud máte připomínky k doručování prosím neváhejte nás kontaktovat e-mailem, abychom mohli vše společně uvést do pořádku. Problémy, které jsme zaznamenali, již aktivně řešíme.

Pokud balík přijde poškozený, je nutné ho buď:

  • nepřevzít a do doručovacího listu uvést, že ho nepřebíráte kvůli poškození
  • převzít s poznámkou do doručovacího listu o míře poškození, v případě většího poškození si prosím vyžádejte vyplnění škodního protokolu, který má každý řidič u sebe.

V každém případě je vhodné pořídit fotodokumentaci poškození, usnadní to další jednání. Následně vše prosím oznámte nám na e-mail: info@megaflex.cz

Děkujeme vám za trpělivost a věříme, že potíží bude, co nejméně.

Váš Megaflexteam

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex.

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny