Tištěný Megazín je na cestě k vám

I když aktuální Megazín/Megablog vydáváme elektronicky po celý rok. Jednou ročně vám do schránek dorazí i tištěná kopie, ta je nyní v poště a dorazí nejpozději dnes či v pondělí. Můžete se těšit na souhrn toho nejlepšího z poslední doby i několik novinek. Koukněte se tedy do schránky, možná už tam čeká…

Informace i nadále najdete nejrychleji na stránce www.mega-blog.cz. Papírová podoba je jakýmsi následným shrnutím toho, co jste si již mohli přečíst dříve, často podrobněji, s větším počtem obrázků, přímých odkazů, prostě se všemi výhodami digitálního světa. Samozřejmě vás také upozorníme na to, co vám mohlo uniknout.

Co udělat, aby vám informace z Megazínu/Megablogu neunikaly?

Zásadní je zvolit si způsob upozorňování na novinky, které vás zajímají. Ideální je nastavit si RSS, jednoduchý systém, který vás na zvolené novinky v Megablogu, upozorní mailem. Pokud používáte Facebook nebo Google+, je to také velmi jednoduché, stačí  jeden klik. 

Uvidíte, že ta chvilka, věnovaná nastavení automatizované komunikace s námi, se opravdu vyplatila.

Jak správně rozumět tištěnému Megazínu

Časopis v tištěné podobě, přináší přehled těch nějdůležitějších článků, které se na MegaBlogu objevily od posledního čísla. Jedním pohledem na boxy, představující jednotlivé články, tak rychle najdete to, co vás zajímá. Boxy jsou barevně odlišené podle našich standardních rubrik.

  • Razítka
  • Lasery
  • Orientační systémy
  • Materiály
  • Ostatní

Grafická podoba boxů, včetně ilustračního obrázku, je podobná těm, které uvidíte na hlavní stránce MegaBlogu. To vám velmi usnadní orientaci, a nalezení toho správného článku.

Jde to však i rychleji. V pravém dolním rohu, každého boxu naleznete zkrácený odkaz ve tvaru mgbl.cz/XXXX, který stačí přepsat do prohlížeče, a načte se vám článek přímo.

Jistě se také najde mnoho z vás, kteří si internet prohlížejí na mobilu, nebo na tabletu. Proto jsme k odkazu přidali ještě takzvaný QR kód, který stačí vyfotit ve specielní aplikaci ve vašem mobilu nebo tabletu, a článek se vám automaticky otevře v mobilním prohlížeči.

popis-boxu

V levém dolním rohu, najdete ikony, které vám napoví, o čem článek je, a jaký obsah v něm můžete najít. Prohlédněte si přehled možných symbolů, které v Megazínu budete v budoucnu nacházet:

ikony_legenda

Podrobněji o QR kódech

QR kód ( anglicky QRcode – Quick Read Code ), vznikl proto, aby lidé mohli rychle a pohodlně, zadávat informace do svých mobilních zařízení. Stačí vytištěný kód (může být i zobrazený na obrazovce počítače nebo jiného telefonu) vyfotit svým chytrým telefonem nebo tabletem, a nainstalovaná aplikace rozpozná co je v něm zakódováno a informaci zpracuje.

Existuje mnoho možností co může kód obsahovat. Od prostého textu, přes kontaktní údaje a vizitky až po internetovou adresu. A tu obsahuje i náš Megazínový QR kód.

Doporučujeme to vyzkoušet, budete překvapeni jak je to pohodlné, rychlé a návykové. 

Nakonec si ještě dovolíme přidat několik tipu na konkrétní aplikace, které jsou zdarma:

Android

QR Droid

Apple

QR Reader for iPhone

Windows Phone

QR Code Reader

BlackBerry

QR Code Scanner Pro

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny