Laser Speedy 300 od Megaflexu hvězdou nové laboratoře FabLab v Brně

Kategorie Lasery

V Brně 19.4. 2017 slavnostně otevřeli FabLab – tedy laboratoř pro kutily, začínající firmy i vysokoškoláky. Jako jedno ze zařízení, které může návštěvník (student nebo kutil) použít, slouží také laser Speedy 300, který dodala právě naše firma Megaflex. Jsme velice rádi, že laser bude sloužit tam, kde je potřeba zpřístupnit veřejnosti techniku a nové technologie.

Ještě více nás těší slova, která zazněla od provozovatelů v úvodním videu k FabLabu: „Suverénně nejpoužívanější je laserová řezačka. Hlavně proto, že umožňuje gravírovat a řezat do plastů, dřeva nebo různých papírů,“ říká koordinátor Tomáš Mejzlík.

trotec
Na to, jak invenční laboratoř vypadá se můžete podívat na videu, kde uvidíte i Speedy 300.

Podívejte se na skvělé vlastnosti tohoto laseru:

300 real

 

 

 

 

 

 

.

Podrobnější informace o tomto modelu, formulář pro nezávaznou nabídku a dokumenty v pdf si můžete stáhnout na adrese: http://www.megaflex.cz/lasery/laser/trotec-speedy-300-gravirovaci-a-rezaci-co2-laser/

Kromě laseru Speedy 300 se návštěvníci FabLabu mohou těšit i na kladiva, vrtačky, svěráky, miniaturní počítače, které lze naprogramovat tak, aby řídily třeba světla v bytě nebo v něm regulovaly teplotu nebo 3D tiskárny. Kdo chce, může všechno tohle vybavení za poplatek využívat. Je to dobrá možnost i pro zájemce o koupi laserů, který si může Speedy 300 zde vyzkoušet a zjistit, co všechno umí.

Další informace o FabLabu a využití Speedy 300 najdete v článcích:

V Brně otevřeli laboratoř, kde se každý může podívat do budoucnosti

3D tiskárny i laserová řezačka. V Brně otevřela komunitní digitální dílna FabLab

V Brně otevřeli největší digitální dílnu v Česku. Využívat ji mohou firmy i veřejnost

Máte zájem o laser od Megaflexu? Potřebujete poradit?

Obraťte se na naše odborníky
Zavolejte nebo si domluvte schůzku:

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny