Laserová akademie: Laserové řezání pro signmaking

Signmaking – tedy výroba nápisů, značení a nosičů reklamního sdělení je oblast, kde lze dobře využít laserového řezání a zajistit si tak konkurenční výhodu. Nabídněte nové produkty a služby, a získejte tak vyšší zisk pomocí laserového řezání při dokončovacích pracech.
 
Mimořádné tvary POP/POS displejů, reklamních tabulí nebo světelných reklam, dělají konečný produkt zajímavější a zvýší jeho hodnotu. Pouze kreativní „úprava“ pomocí laseru, změní potištěné akrylátové desky nebo vytištěný papír na hotový a tudíž prodejný produkt. Máte spoustu možností: Od jednoduchých pravoúhlých reklamních nápisů a tvarů z materiálů Plexiglas®, Perspex® nebo Altuglas® až po složité tvary a značení – s lasery Trotec je všechno možné. Zvláště, když máte k dispozici tak velkého pomocníka, jakým je program JobControl Vision.

Podívejte se do galerie na pár nápadů:

 

 
Rozklikněte následující obrázek pro detailní pohled na seznam doporučených laserů pro tuto aplikaci:
 
 
lasery
 
 

Zaujalo vás téma? Potřebujete další informace? 
Máte zájem o koupi laseru?

Hodil by se vám laser pro vaše podnikání či výrobu? Navštivte naše stránky www.megaflex.cz/lasery/ a vyberte si ten váš. Preferujete osobní rozhovor s našimi odborníky? Můžete zavolat na: +420 284 829 696 nebo nám napište na laser@megaflex.cz. Rádi vám pomůžeme s výběrem vhodného laseru pro vás nebo vám poradíme. 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny