Laserová akademie: Výroba gumových štočků pro razítka

Tento článek bude pro naše dlouhodobější partnery spíše opakováním, ale mohl by zaujmout ty, co se do oboru zapojili teprve nedávno. Gravírování gumy pomocí laserového gravírovacího stroje Trotec je snadné a rychlé. S našimi laserovými gravírkami můžete vytvářet razítka s textem, logy nebo obrázky. Kromě toho vám nabízíme také Multi Color Jet, který může být použit pro automatickou výrobu vícebarevných razítek.

Jak funguje gravírování gumy laserem?

Pro laserové gravírování razítkových štočků musí být text zrcadlený a převrácený. To provádí automaticky program Trotec JobControl. Pomocí programu JobCreator je navíc nastavení otisku pro razítkoještě jednodušší.

Co je třeba dodržovat při gravírování razítkových štočků?

Gravírování laserové gumy pro razítka produkuje velké množství prachu. Tento prach musí být spolehlivě a účinně extrahován a filtrován pomocí odsávacího systému. Kromě toho, všechny komponenty citlivé na prach, především čočky, zrcátka, elektronika, motory a osy, musí být chráněny před prachem. Laserové systémy Trotec byly perfektně navrženy pro gravírování gumy. Technologie InPack od Trotecu zajišťuje snadnou údržbu po mnoho let.

.

Jaké druhy laserové gumy jsou dostupné?

Nabízíme širokou škálu laserových gum pro výrobu razítek. Bezzápachovou gumu, ekologickou gumu z přírodního kaučuku, gumy odolné oleji nebo mikro-porézní gumu.

Je také možné laserovou gumu řezat laserem?

Rozhodně! Laserový software Trotec JobControl nabízí různé možnosti pro automatické řezání: kulaté, čtvercové nebo optimalizované. Je možné rovněž řezat s použitím tzv. spojek (perforace), v takovém případě jsou řezací čáry přerušené ve stanovených bodech.

Jaké jiné materiály mohu zpracovávat?

CO2 laser může být také použit pro gravírování celé řady jiných materiálů jako je dřevo, sklo, guma, akrylát a plexisklo, plasty, kůže, papír, textil nebo pěna.

dop1

 

laser

Potřebujete poradit?

Pokud se chcete poradit o vhodném typu právě pro vás, obraťte se na naše odborníky, poradí vám, jaký laser pro vás bude ten pravý. Můžete také prostudovat jednotlivé modely na našem webu. Zavolejte nebo si domluvte schůzku:

Máte o laser pro práci s tímto materiálem zájem? Klikněte sem pro nezávaznou nabídku

Mohlo by vás zajímat:

Jak laserem značit a gravírovát kovy a jaký laser použít?

Jak laserem gravírovat a řezat plast?

Jak laserem gravírovat do kamene? A jaký laser vybrat?

Jak laserem řezat do papíru a kartónu a jaký laser použít?

Jak laserem řezat plastové fólie a filmy

Jak řezat laserem do dřeva a jaký laser si na to pořídit?

Jak laserem řezat akrylát a jaké lasery použít?

Jak laserem gravírovat do skla a křišťálu a jaké lasery se na to hodí?

Lze laserem řezat i pěnu a filtrační materiály a jaký laser použít?

Jak laserem řezat textil a jaký laser se k tomu hodí nejlépe?

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny