Megaflex na veletrhu Reklama Polygraf 2015

Jak již víte z naší dříve zveřejněné pozvánky, 12-14. Května 2015 se na Výstavišti ABF v Praze Letňanech konal již 22. ročník veletrhu Reklama Polygraf. Megaflex se ho již tradičně zúčastnil také a to s laserovými gravírkami Trotec a Shine a orientačními systémy Triline.

Na ploše 30m2 jsme předvedli některá praxí osvědčená zařízení, se kterými řada z vás pracuje. K vidění a vyzkoušení byly laserové gravírky od nejmenšího Rayjetu 50 přes Speedy 300 s kamerovým systémem Vision pro přesné vyřezávání, až po Speedy 400.

Z oboru průmyslových laserů si tu zákazníci mohli přímo na místě vyzkoušet popisování na rychlém galvolaseru Trotec Promarker 300, který je ideálním zařízením pro rychlý a přesný popis reklamních předmětů.

Možnou rychlost popisování jsme demonstrovali na průmyslovém laseru Megaflex SHINE Fiber. Červený pilotní laser byl skenerovou hlavou rozmítaný takovou rychlostí, že logo naší firmy bylo velice dobře čitelné.

Bezpečnost laserování je u Megaflexu na prvním místě, škoda, že některé firmy to tak nemají

Z důvodu bezpečnosti jsme všechna laserová značení předváděli v krytovaných laserech nejvyšší třídy bezpečnosti. V té souvislosti si neodpustím jednu poznámku. Laserová bezpečnost je jednoznačnou prioritou nejen na výstavách, ale i při běžné práci ať již v dílně nebo třeba při servisu zařízení u zákazníka. Je pro mě proto nepochopitelné, že si někteří jiní vystavovatelé dovolí předvádět zájemcům popisování lasery bez krytování a tak je vystavit možnému zasažení laserovým paprskem a ohrozit tak jejich zdraví. Návštěvník o možném nebezpečí nemusí vůbec vědět. A co horšího – laser může zranit na velkou vzdálenost a v ohrožení jsou tak i další návštěvníci veletrhu. Přestože jsme požádali pořadatele a nápravu, stav se do konce výstavy nezměnil.

U nás bylo vše v naprostém pořádku a moc rádi jsme si s vámi povídali a předvedli vám, co naše stroje umějí. Snad na vás příjemná atmosféra dýchne i z fotografií od Radka Mikuláše

 

Odteď už jen jednou za 2 roky

Kdybych měl hodnotit, mám i letos dojem, že zájem o výstavnictví celosvětově upadá a letošní Reklama Polygraf to potvrdila. Proto mě překvapily rozsáhlé expozice některých firem nabízející velké tiskové stroje a spotřební materiály. Naopak některé velké firmy působící na trhu, u kterých jsme byli zvyklí na větší honosné stánky, se nyní tísnily ve stánku 2 x 3 m z octanormu…

Novinkou pro další ročníky je konání výstavy jen 1x za 2 roky – bude se střídat s jiným projektem – Drupou.

Pokud se chcete podívat blíže na v článku zmiňované produkty nebo vás zajímá cena, navštivte následující linky:

Rayjet 50
Speedy 300
Speedy 400
Trotec Promarker 300
Megaflex SHINE Fiber

Další kompletní nabídku laserů od Megaflexu najdete   v našem katalogu laserů nebo přímo v produktech na našem webu

Také si můžete přečíst články:
Pět důvodů proč koupit laser právě u Megaflexu
Uvažujete o koupi laseru? Navštivte náš showroom a nechte si vše ukázat

Zajímá vás cena? Kontaktujte naše odborníky: Ondřeje Berana na telefonu 725 574 819, Jiřího Duška na 724 102 490. Rádi vám poradí.

Výrobce a distributor:
Megaflex spol. s r.o.
Osiková 3
130 00 Praha 3, CZ
tel:
email: info@megaflex.cz
http://www.megaflex.cz

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny