Megaflex na výstavě Reklama Polygraf 2013

Letos se konal jubilejní 20. ročník výstavy Reklama Polygraf, kde MEGAFLEX víceméně pravidelně vystavuje. Organizátoři se rozhodli opustit tradiční místo konání na Výstavišti v Praze Holešovicích a výstavu přenesli do Letňan, do prostor moderního Výstaviště PVA. To přineslo řadu pozitivních změn pro nás vystavovatele – nové prostory jsou výhodnější z hlediska  přístupu, stěhování vystavovaných produktů, celkově lepšího zázemí a také poskytovaných služeb. Za zmínku jistě stojí i lepší možnosti parkování pro návštěvníky.

Megaflex na Reklamě předvedl horkou novinku společnosti TROTEC: plošný laser Speedy 400 flexx, který zaslouženě budil u návštěvníků mimořádný zájem. Obdivovali především velkou pracovní plochu, možnost značení na všechny materiály, využití CO2 a vláknového laseru. „Čtyřstovku“ doplňovaly další kvalitní lasery ze standardní nabídky Megaflexu, tedy Rayjet 50, Speedy 100 fiber a Speedy 300 s precizním programem pro přesné vyřezávání podle tiskových značek i-cut Vision Pro.
Významná část stánku Megaflex byla věnována také orientačním systémům Triline. Elegance a flexibilita celého systému značení je již dostatečně známa a návštěvníci nám potvrdili, že je o systém velký zájem. Opět jsme si potrvdili, že musíme stále zdůrazňovat i fakt, že běžně dodáváme značení již nařezané a sestavené, tedy tak, že naši partneři jen doplní grafiku a instalují systém u konečného zákazníka. Nepotřebují tedy pilu ani jiné finančně náročné vybavení, aby mohli začít Triline prodávat. Potřebují jen chuť se pustit do nové práce!

Vystavili jsme také náš stále rostoucí sortiment gravírovacích deskových materiálů Rowmark, které výborně doplňují orientační systémy. Těžiště nabízených materiálů je určeno pro laserovou gravuru i řezání.

Podívali jsme se za vás i do stánků ostatních vystavovatelů a zdálo se nám, že letošní rok mnoho skutečných novinek nepřinesl. Pokračující hospodářský pokles působí mnoha firmám ekonomické problémy, které se snaží řešit snižováním cen. Současně však všichni připouštějí, že je to cesta do pekel…

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny