Nová verze programu JobControl 10.3 zdarma ke stažení

Kategorie Lasery

Pro uživatelé laserů TROTEC máme důležitou informaci. Na stránkách www.megaflex.cz nebo www.trotec-laser.cz si po přihlášení můžete v sekci “Servis” zdarma stáhnout novou verzi programu JobControl 10.3. a zlepšit tak některé funkce vašeho laseru.

Program je vhodný pro 32 bitové i 64 bitové operační systémy MS Windows a obsahuje – kromě odstranění drobných chyb z minulých verzí – i následující novinky a vylepšení:

1) Nový typ úlohy „Reliéfní razítko“

JobControl 10.3 přináší nový typ zpracování úlohy v tiskovém ovladači. Typ úlohy „Reliéfní razítko“ automaticky vytváří matrici a patrici – včetně ořezových čar – pro vnější obrys a trojúhelníkovou prohlubeň („nos“), která slouží k usnadnění správného umístění obou raznic (matrice a patrice) tak, aby do sebe správně zapadaly.

Šablony raznic jsou předdefinovány v nastavení velikosti v tiskovém ovladači.

Seal1

Seal2

JobControl automaticky invertuje grafiku, vytvoří kopii, zrcadlí horizontálně grafiku a zvětší text a grafické prvky podle vybraného typu papíru.

Seal3

 

2) v programu jsou nově přidány zkratky a varování v případě chyb

3) výrazně zlepšený Náhled úlohy – v menu lze nastavit nízkou nebo vylepšenou kvalitu náhledu

 Náhled

 

4) „Vylepšená geometrie“ –  v programu oceníte opravy a vylepšení funkčnosti

 

Pokud potřebujete poradit více, kontaktujte laserové odborníky: na telefonu: 725 574 817 (autor článku Lukáš Novák) 724 102 490 ( Jiří Dušek), 725 574 819  (Ondřej Beran),  nebo e-mailem ve tvaru: jmeno.příjmení@megaflex.cz

Další informace o laserech a také všechny kontakty na prodej a servis laserů najdete v záložce KONTAKTY na adrese http://www.trotec-laser.cz/

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny