Nový technik laserů v Megaflexu: Martin Souček

Kategorie Lasery

Protože zájem o koupi nebo pronájem laserů se neustále zvyšuje, rozhodli jsme se pro větší komfort vás – našich zákazníků – od ledna 2014 přijmout nového technika laserů Martina Součka. Martin, který nyní prochází intenzivním školením, je vám spolu s kolegou Ondřejem Beranem k dispozici pro sestavování a servis laserů. Rádi bychom vám ho blíže představili v krátkém minirozhovoru.

MartinSoucek_profil

Martin Souček, 24 let, Kladno

Co budeš mít v Megaflexu na starosti?

Ve firmě bych měl po boku Ondřeje Berana kompletovat lasery a zajišťovat jejich servis.

Kde jsi předtím pracoval a co jsi studoval?

Studoval jsem fakultu elektrotechnickou a pracoval ve firmě, která se zabývá elektroinstalací rodinných domů a bytů, proto mám zkušenosti s montáží a jsem technicky zaměřený, což se mi, doufám, bude v práci s lasery hodit.

Proč jsi se na místo přihlásil?

Po pár letech v jedné firmě jsem chtěl zkusit něco nového a nabídka práce u Megaflexu mě zaujala. Bral jsem to jako výzvu ke změně.

Co tě na práci v Megaflexu baví/bude bavit?

Zatím se zaučuji a rozkoukávám, ale v budoucnu se těším na „hraní si s lasery“, jejich nastavování a údržbu a práci s klienty. Doufám, že se i oni budou vždy těšit na mě.

Prozradíš nám, co rád děláš, ve volném čase?

Jsem vášnivý motorkář, mám doma Enduro Transalp 650, na kterém rád jezdím s přítelkyní na výlety. Také si rád hraju s elektronikou.

Máš nějaké osobní motto?

Nikdy nic předem nevzdávej!

Děkujeme ti, Martine, za rozhovor a v nové práci hodně štěstí!

 

 —————————————————————————————————————————————————————

Máte dotaz k laserům? Naše další laserové odborníky a techniky můžete kontaktovat na telefonu: 725 574 819  (Ondřej Beran), 724 102 490 (Mgr. Jiří Dušek), 725 574 817 (Ing. Lukáš Novák) nebo e-mailem ve tvaru: jmeno.příjmení@megaflex.cz

Další informace o laserech a také všechny kontakty na prodej a servis laserů najdete v záložce KONTAKTY na adrese http://www.trotec-laser.cz/

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny