Přijeďte za námi na Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně

Zveme vás srdečně na 56. Mezinárodní strojírenský veletrh do Brna. Ve dnech 29.9. až 3.10.2014 mezi 9:00 a 18:00 (v pátek jen do 16:00) nás najdete v pavilonu B, stánek 08. Těšíme se na vás. Budeme moc rádi, když navštívíte naši expozici laserů a materiálů. Uvidíte u nás celou paletu plošných i průmyslových laserů, včetně zařízení, která nenajdete nikde jinde:
 

Co u stánku Megaflexu bude k vidění?

  •     špičkový gravírovací, řezací a popisovací laser TROTEC SPEEDY 400 s pracovní plochou 1000×610 mm, CO2 laserem až do 120W a v provedení FLEXX i s druhým,  pulsním vláknovým laserem s výkonem 20W až 50W pro popis kovů a plastů. Je to ideální zařízení pro profesionální gravéry, reklamní studia i výrobce předmětů z akrylátu, plastů, dřeva a mnoha dalších materiálů. Při digitálním výseku oceníte také jeho inovovaný kamerový systém JobControl Vision®  .
  •   vláknové galvolasery MEGAFLEX SHINE, které si obvykle nacházejí své místo při rychlém průmyslovém popisu a značení kovů i plastů
  • stolní pracovní stanici Trotec Speedmarker 300 s vláknovým galvolaserem Trotec
  •  rozsáhlou nabídku spotřebních materiálů pro lasery – vrstvené plasty, pasty a spreje pro popis kovů, apod.
  •  CO2 laserové gravírky Rayjet 50 a Rayjet 300, které si můžete pronajmout
  • pronajímáme i průmyslové lasery SHINE Fiber s pracovní stanicí.

Abychom se vám mohli věnovat opravdu v klidu, domluvte si prosím předem schůzku (jiri.dusek@megaflex.cz, tel: 284829696, nebo 724 102 490). Obratem Vám potom také zašleme registrační kód pro bezplatný vstup na veletrh.

Pro lepší orientaci přikládáme plánek, klikněte na něj pro zvětšení

 

Planek_MSV14

 

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny