RayJet 300. Zase jeden laser, který si Nemusíte koupit

Kategorie Lasery

Ten trochu provokativní titulek jsme zvolili proto, že Pronájem laserů se stal jedním z našich nejúspěšnějších obchodních počinů posledních let. A tento úspěch je také důvodem, proč možnost pronájmu rozšiřujeme na další model laseru s větší pracovní plochou i výkonem, tentokrát na RayJet 300. Pokud máte pocit, že byste si měli pořídit větší CO2 laser, ale právě se vám nehodí do něj investovat, čtete ten správný článek.

S myšlenkou pronájmu laserů jsme přišli na trh už v roce 2009 a úspěch pronájmu nejmenších laserů RayJet 50 nás všechny příjemně překvapil. Našimi zákazníky se staly firmy, které chtějí kvalitní stroj s perfektním servisem a bez starostí. Navíc i bez nutné vstupní investice. Pronajímají si jej ale i firmy, které mají výjimečnou větší zakázku a chtějí ji zkusit realizovat sami a o koupi laseru se rozhodují až následně, když si jeho kvalitu i přínos ověřili v praxi. Naše nová nabídka rozšiřuje možnost pronájmu za velmi výhodných podmínek i pro větší stroj s pracovní plochou 726 x 432 mm a laserovou trubicí CO2 o výkonu 60 W při maximální rychlosti gravírování 228 cm/s: RayJet 300 od firmy TROTEC, světového lídra v této kategorii laserů.

 Jak to funguje?

Všechny Technické i Obchodní informace najdete na našem webu v kategorii LASERY/PRONÁJEM LASERŮ. Doporučujeme, abyste se před prohlížením detailů na našem webu přihlásili Vaším uživatelským jménem a heslem, uvidíte pak všechny podrobnosti včetně cen. Pokud nejste registrováni nebo neznáte své přístupové údaje, kontaktujte nás.

Výběr stroje

Když z nabídky pronajímaných laserů vyberete ten, který vám vyhovuje velikostí a výkonem, klikněte na tlačítko DALŠÍ INFORMACE u příslušného produktu. Pokud vás získané technické detaily uspokojí, můžete pokračovat kliknutím na Obchodní podmínky. Po jejich prostudování můžete přejít na Ukažte mi smlouvu.

Návrh smlouvy

Formulář Smlouvy vám umožní upřesnit technické i obchodní parametry podle vašich představ. Pokud budete potřebovat poradit s vybavením laseru, neváhejte kontaktovat naše techniky. Až budete s textem Smlouvy spokojeni, odešlete nám ji. Naše obchodní oddělení vás bude obratem kontaktovat a dokončí s vámi celou smluvní transakci.

A je hotovo!

Ano, opravdu takhle snadné je zvýšit technologickou kvalitu či maximální výkon vaši firmy. Získáte špičkové zařízení s plným bezplatným servisem a zárukou provozu po celou dobu sjednané smlouvy. 

 

RayJet_300

Takhle může vypadat váš nový laser. RayJet 300 od firmy TROTEC.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny