TROTEC Laser na veletrhu Drupa 2016

Kategorie Lasery

Na veletrhu, který se koná 1.5. – 10.6. 2016 v Düsseldorfu, v Německu, můžete navštívit firmu TROTEC, najdete ji v Hale 12, stánku B25. Stačí se zaregistrovat.

Poprvé zde bude předveden nejnovější plně automatizovaný laserový systém SpeedMarker GS 1200 pro digitální výsek. Vizitky, brožury, obaly, novoročenky nebo etikety – laserové gravírování a řezání vás odliší od konkurence.

A co dalšího můžete v expozici Trotec vidět? Například velkoformátový řezací laser SP3000 s pracovní plochou 3200 x 2200 mm pro řezání akrylátů, látek, dřeva, papíru a dalších materiálů.

V případě zájmu vám můžeme zajistit v době výstavy prostor pro individuální návštěvu v expozici Trotec v termínu, který si vyberete. Kontaktovat nás můžete na emailu laser@megaflex.cz, případně můžete využít kontaktního formuláře.

31.5. – 10.6. Düsseldorf, Německo, Hala 12, stánek B25

drupa

 

Potřebujete poradit?

Pokud se chcete poradit o vhodném typu laserů právě pro vás, obraťte se na naše odborníky, poradí vám, jaký laser pro vás bude ten pravý. Můžete také prostudovat jednotlivé modely na našem webu. Zavolejte nebo si domluvte schůzku:

Mohlo by vás zajímat:

Jak laserem řezat textil a jaký laser se k tomu hodí nejlépe?

Jak laserem řezat do papíru a kartónu a jaký laser použít?

Jak řezat laserem do dřeva a jaký laser si na to pořídit?

Jak laserem řezat akrylát a jaké lasery použít?

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny