Více stolů – více možností? Multifunkční pracovní stůl pro Speedy 500

Kategorie Lasery

Představujeme vám zcela nový koncept multifunkčního pracovního stolu pro Speedy 500 od firmy TROTEC, který s velikostí pracovní plochy 1245 x 710 mm nabízí prostor pro v současnosti nejvíce používané formáty materiálů. Nová multifunkční koncepce výměny pracovních stolů je speciálně vyvinuta pro aplikace s vysokým vlivem plynu a prachu při práci. V závislosti na daném použití lze vybrat a případně snadno a rychle vyměnit vhodný pracovní stůl.

Hlavní výhody:

  • Uzavřený design: všechny možnosti stolu jsou vestavěny v základním rámu a ne na něm. Tato specifická konstrukce vytváří uzavřenou dutinu a vakuum je vytvořeno přímo pod zpracovávaným materiálem, což zabraňuje hoření speciálně při řezání akrylátu.
  • 3 odsávací příruby umístěné na spodní straně základního rámu, vedoucí do zadní části stroje na pravé i levé straně.
  • jednoduchá údržba – snadný přístup k odsávacím kanálům
  • výměnný čistící poklop – žádné úniky vzduchu z důvodu otevřeného otvoru

12 

  • snadné umístění rotačního zařízení na dno základního rámu

with rotary 

Vybírat můžete z následujících možností nebo jejich kombinací:

Řezací stůl s lamelami

SP500_lamely

Řezací stůl s hliníkovými lamelami se používá především pro řezání tlustších materiálů (od tloušťky 8mm) a pro části širší než 100 mm. Výměnou hliníkových lamel za akrylátové lze akrylát řezat bez zpětných odrazů. V závislosti na úloze lze individuálně vyjmout některé lamely a tím snížit počet nosných bodů materiálu.      

 

Černá řezací mříž z hliníku

SP500_černá mřížka

Tento robustní univerzální řezací stůl se vyznačuje extrémně stabilními hřebeny a dlouhou životností. To je vhodné zejména pro řezání částí menších než 100 mm, jelikož tyto části zůstávají po řezání v ploché poloze. Ve srovnání s řezacím stolem má tato černá řezací mříž více nosných bodů.    

 

Bílá řezací mříž z akrylátu

SP500_bílá mřížka

Univerzální řezací stůl pro řezání tenkého plexiskla do tloušťky 8 mm bez zpětných odrazů. Stejně jako u černé řezací mříže z hliníku i tady zůstávají po řezu části menší než 100 mm v ploché poloze a nepropadávají mřížkou.      

 

Vakuový stůl s řezacím stolem Honeycomb

Vacuum table

Tento stůl je vhodný pro úlohy, které vyžadují minimální zpětné odrazy a optimální plochost materiálu, například řezání membránových spínačů. Velmi tenké voštiny jsou citlivé z hlediska dopravy, manipulace a skladování. Na vakuový stůl lze umístit i černou řezací mříž z hliníku nebo bílou řezací mříž z akrylátu.

SP500_honeycomb

 

 

V případě zájmu o Multifunkční pracovní stůl nebo informace o ceně kontaktujte pana Jiřího Duška, na tel. čísle: 724 102 490 nebo pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817

Další informace o laserech a také všechny kontakty na prodej a servis laserů najdete v záložce KONTAKTY na adrese http://www.trotec-laser.cz/

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny