Vystavovali jsme a sešli se s vámi na veletrhu Reklama Polygraf 2017

Ve dnech 24-26. dubna 2017 se na Výstavišti PVA v pražských Letňanech uskutečnil veletrh Reklama Polygraf, kterého se Megaflex pravidelně účastní a k jehož návštěvě jsme vás zvali v minulých týdnech. Jsme rádi, že jste nabídky volné vstupenky od nás využili a přišli se za námi podívat do našeho stánku. Vystavovali jsme lasery, ale také orientační systémy TRILINE.

Na výstavě jste si mohli prohlédnout CO2 gravírovací a řezací Trotec Rayjet 50, vhodný nejen pro výrobu razítek a digitální výsek, dále jsme vystavovali univerzální kombinovaný CO2 a vláknový laser Speedy 360 flexx, SHINE Fiber s MOPA laser s pracovní stanicí pro kreativní práci. Představili jsme také nejnovější laserový systém SpeedMarker GS 1000 pro digitální výsek. Vizitky, brožury, obaly, novoročenky nebo etikety nejsou problém – laserové gravírování a řezání vás odliší od konkurence.

Návštěvníky nejvíce zaujal kompaktní Trotec Rayjet 50, který Megaflex nabízí i k pronájmu, což je výhodná možnost například pro menší firmy. Na SHINE Fiber s MOPA naši technici zájemcům na výstavě gravírovali jméno nebo monogram na kryt mobilního telefonu. Nejnovější SpeedMarker GS 1000 překvapí rychlostí práce, přesností a dokonalostí řezacích čar. Speedy 360 flexx je zase skvělým pomocníkem při popisování všech možných reklamních předmětů – ze dřeva, plastů, keramiky, kůže i kovů. Na fotografiích v galerii uvidíte zajímavé vzorky, které jsme pro návštěvníky vyráběli.

Pozornosti se těšily také orientační systémy TRILINE, které Megaflex dodává. Více o nich si můžete přečíst na https://www.mega-blog.cz/ v sekci orientační systémy.

Jak vidíte na následujících fotografiích na výstavě to žilo a jsme rádi, že nás navštívilo tolik zájemců, kolemjdoucích i našich stálých partnerů. Všechny vystavované lasery a naší celou nabídku najdete na specializovaném webu  http://www.megaflex.cz/lasery

.

 Foto: Radek Mikuláš a Jiří Dušek

 

    A zajímavost z výstavy? Trochu nás vyděsila jedna firma, která používala v hale, kde byly stovky lidí, otevřené lasery třídy 4 bez bezpečnostního krytování. A nechali toho, až na základě našeho upozornění. Nevěděli snad, že mohou trvale zničit zrak kterémukoli návštěvníkovi? I takové firmy bohužel prodávají lasery… 

 

Máte zájem o laser od Megaflexu? Potřebujete poradit?

Obraťte se na naše odborníky
Zavolejte nebo si domluvte schůzku:

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny