Vyzkoušejte si pronájem laseru od Megaflexu třeba jen na měsíc

Malým a středním firmám nabízíme již několik let PRONÁJEM LASEROVÉ GRAVÍRKY. Je to jednoduchý, bezstarostný a levný způsob, jak získat špičkový laser, vhodný například pro výrobu razítek, digitální výsek, gravírování i popis štítků, gravírování a řezání dřeva, řezání deskových materiálů či popis reklamních předmětů.

Pokud si nejste jisti, vyzkoušejte si na třeba měsíčním pronájmu, jestli se vám laser vyplatí, jestli funguje tak, jak jste čekali a pak se teprve rozhodněte pro dlouhodobý nájem nebo koupi.

V nabídce k pronájmu máme dva typy laserů – Rayjet 50 s výkonem 30 W především pro začínající a malé firmy, a Rayjet 300 s výkonem 60 W pro ty ostatní. Můžete si ho pronajmout na měsíc, rok nebo 4 roky a to včetně volitelného příslušenství a profesionálního odsávacího zařízení. Čtyřletý pronájem lze prodloužit i na pět let.

Detailní informace o laserech i předpřipravené vzory smluv k pronájmu najdete na stránce http://www.megaflex.cz/lasery/laser/

Navíc: Pojištění a záruka funkčnosti zdarma po celou dobu nájmu! Po skončení nájmu se můžete rozhodnout pro nový nájem – nebo si stroj odkoupit.

Trotec RayJet 50 – CO2 gravírovací a řezací laser

uvodray301

Univerzální laserová CO2 gravírka – ideální laser pro váš vstup do světa gravírování. Rayjet je kompaktní a cenově přístupná laserová gravírka a řezací stroj pro výrobce razítek, gravéry, designéry a školy. Jeho uživatelsky přívětivý software umožňuje gravírování na mnoho různých materiálů. Rayjet může gravírovat materiály, jako je guma, dřevo, papír, textil, plasty, kovy a mnoho dalších. Snadné ovládání a velká spolehlivost z něj činí ideální stroj nejen pro začátek podnikání.

Detaily a příslušenství, plus dokumetny a smouvy k pronájmu Trotec RayJet 50 najdete ZDE

Nájem si můžete sjednat na dobu určitou v trvání:

  • 48 po sobě jdoucích kalendářních měsíců za 7 197,- Kč měsíčně
  • 12 po sobě jdoucích kalendářních měsíců za 10 290,- Kč měsíčně
  • 1 kalendářní měsíc za 14 410,- Kč
  • Všechny uvedené ceny se rozumí bez daně z přidané hodnoty (DPH).

Součástí nájmu je plný a bezplatný servis s garancí funkce stroje do 3 dnů a obvyklé pojištění zařízení.

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Trotec RayJet 300 – CO2 gravírovací a řezací laser

uvodray3012

Tento laser pronajímáme s výkonem 60 W (verzi 80 W prodáváme). A je ideální pro profesionály i pro váš vstup do světa gravírování. Když chcete gravírovat, řezat nebo značit, RayJet je snadno ovladatelný, přesný, rychlý a spolehlivý.  Je to univerzální laserová CO2 gravírka spojující výhody laserů RayJet a Speedy 300. Ideální pro profesionály i pro váš vstup do světa gravírování. Snadná instalace a intuitivní ovládání programem RayJet Commander, jednoduchá obsluha a údržba. Softwarové zaostřování, laserové ukazovátko, feromagnetický pracovní stůl a elektronicky ovládaná výška pracovního stolu již v základní ceně. Volitelným příslušenstvím (řezací stůl, výměnné čočky, ofukování místa gravírování, rotátor) můžete zvýšit komfort obsluhy nebo rozšířit možnosti zpracování materiálů. S RayJetem 300 můžete gravírovat razítkové štočky z gumy, popisovat reklamní předměty, vyrábět orientační systémy, štítky, řezat architektonické modely ze dřeva či akrylátu nebo třeba řezat plasty.

Detaily a příslušenství, plus dokumetny a smouvy k pronájmu najdete ZDE

Nájem si můžete sjednat na dobu určitou v trvání:

  • 48 po sobě jdoucích kalendářních měsíců za 16 741,- Kč měsíčně
  • 12 po sobě jdoucích kalendářních měsíců za 23 935,- Kč měsíčně
  • 1 kalendářní měsíc za 33 519,- Kč

Všechny uvedené ceny se rozumí bez daně z přidané hodnoty (DPH).

Po skončení nájmu se můžete rozhodnout pro nový nájem – nebo si stroj odkoupit.

Součástí nájmu je plný a bezplatný servis s garancí funkce stroje do 3 dnů a obvyklé pojištění zařízení.

 

 

—————————————————————————————————————————————————–

Chcete si laser pronajmout nebo koupit, zajímá vás tato problematika? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-–-

V případě zájmu o další informace nebo o laser, kontaktujte nás na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny