Deskové gravírovací materiály: LAZERBLAK

Kategorie Materiály

Připomeňme si tento vynikající materiál z naší nabídky. LAZERBLAK je hliníkový vrstvený materiál tloušťky 0,635 mm s velmi dobrým poměrem cena/výkon a přináší skvělé výsledky například při gravírování fotografií.

lazerblak

Objednávat toto zboží můžete kliknutím na odkazy:
XLAZERBLAK stříbro/černá 305×610, 0,635

XLAZERBLAK zlatá/černá 305×610, 0,635

LAZERBLAK jsou hliníkové desky o tloušťce 0,635 mm, vhodné pro laserový popis. Materiál LAZERBLAK je mimořádně vhodný pro gravuru rastrových obrázků ve vysokém rozlišení, tedy například pro fotografie nebo tam, kde je vyžadován vysoký kontrast značení i odolnost materiálu. Při správném nastavení laseru je výsledkem popisu desek LAZERBLAK dokonalá kontrastní černá barva, hladká na dotek.

Pro popis jsou vhodné CO2 lasery, ideálně lasery s vysokou přesností práce, jako například TROTEC.

Optimálních výsledků popisu samozřejmě dosáhnete pouze vhodnou kombinací nastavení výkonu a rychlosti laseru. Budete-li mít problém s nastavením laseru TROTEC, kontaktujte nás, rádi vám poradíme.

Výsledkem popisu je konzistentní změna barvy povrchu na sytou černou, bez odstranění vrstvy materiálu. LAZERBLAK je vynikající, ale přesto ekonomickou variantou pro značení na hliníkové desce. Desky LAZERBLAK s matovým povrchem jsou vhodné zejména do interiéru. Lze je ohýbat, mechanicky řezat, stříhat, vrtat i lepit.

Megaflex nabízí široký sortiment materiálů ROWMARK, špičkové kvality za rozumné ceny. S tím souvisí i profesionální a přátelský servis, který začíná jedinečným systémem vyhledávání potřebného materiálu na webu, pokračuje vyspělým know-how našich techniků a končí pomocí klientům bezplatným dělením objednaných desek.

Vyzkoušejte si naše on-line vyhledávání na www.rowmark.cz (pod odkazem „brýle“).

Mohlo by vás také zaujmout:
Jak na webu Megaflexu vybrat správný materiál pro laserový popis?
Rowmark: Gravírovací desky pro profesionály

Zajímají vás lasery a materiály? Uvažujete o koupi?

Pokud se chcete poradit o vhodném typu právě pro vás, obraťte se na naše odborníky, poradí vám, jaký laser či materiál pro vás bude ten pravý. Můžete také navštívit náš web. Zavolejte nebo si domluvte schůzku:

Výrobce a distributor laserů:
Megaflex spol. s r.o.
Osiková 3
130 00 Praha 3, CZ
email: info@megaflex.cz
http://www.megaflex.cz

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny