Gravírovací materiály – máme vše pro laserová značení

Jako dodavatel špičkových laserů pro značení se Megaflex specializuje také na celý sortiment materiálů vhodných pro laserový popis. U nás si můžete vybrat z nepřeberné škály odstínů i mnoha druhů nosných vrstev a krycích fólií deskových plastů určených zejména pro laserovou gravuru, najdete však i materiály pro mechanické gravírování.

Vysoce kvalitní vrstvené deskové materiály určené pro použití v exteriéru i interiéru nám dodává nadnárodní společnost ROWMARK s dvacetiletou tradicí v laserovém gravírování. Desky Rowmark jsou špičkovými deskovými materiály pro laserové i mechanické gravírování.

Širokou paletu desek pro exteriér i interiér, výběr barevných odstínů, úprav povrchů, tlouštěk, speciálních odolností, způsobů vhodného zpracování, použití… To vše u nás snadno najdete.
 

Mechanická gravura, pasty i materiály pro CO2 lasery

Dodáváme i klasické materiály pro mechanickou gravuru, počínaje mosaznými deskami, přes anodizovaný hliník až po plastové desky s vrchní fólií odolávající povětrnostním vlivům. Současný trend zpracování desek laserem však klade důraz jinam. Největší částí našeho sortimentu jsou proto desky a  fólie, které lze popisovat, gravírovat a řezat lasery na bázi CO2.
 

Potřebujete pro vaši zakázku fólii pro laserový popis? Či hledáte nosnou kvalitní vrstvenou desku pro velkoformátový orientační systém?
To všechno u nás najdete.
Nabízíme i speciální pasty, které vám umožní nesmazatelně popisovat kovy nebo sklo běžnými CO2 lasery.

Podrobné informace o všech materiálech, které nabízíme, najdete v našem Katalogu orientačních systémů, ale také na www.megaflex.cz. Máme zde i uživatelsky přátelský systém pro vyhledání vhodného materiálu podle mnoha kritérií.

hledani

Neváhejte také využít mnoha let zkušeností našich techniků s laserovým popisem mnoha různých povrchů.

Rádi vám poradíme!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, kontaktujte Megaflex.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny