Jak na webu Megaflexu vybrat správný materiál pro laserový popis?

Spousta z vás, našich zákazníků, používá lasery od Megaflexu. Možná ale občas váháte, jaké materiály lze dobře a bezpečně zpracovat CO2 laserem nebo naopak, které materiály jsou určeny pro mechanické gravírování nebo pro popis vláknovým laserem. Připomeňme si proto, že na našem webu lze vyhledávat materiály (a nejen je) velmi jednoduchým a rychlým způsobem.

Kde hledat?

Správný materiál si můžete vybrat velmi snadno na www.megaflex.cz v části (záložce) věnované MATERIÁLŮM. Přímý vstup ne tuto stránku je možný i přes odkaz www.rowmark.cz. Tam už stačí jen kliknout na ikonku brýlí (druhá v liště vlevo nahoře) a vybrat si kategorii, v níž budete vyhledávat. Zjistíte, že vyhledávat můžete nejen mezi Materiály, ale také mezi Razítkovými barvami či Orientačními systémy.

vyhledavanirowmark2

Jak vyhledávat?

On-line vyhledávání je velmi intuitivní a umožňuje výběr podle mnoha vlastností. Výběr na začátku dle potřeby například zúžíte na DESKOVÉ MATERIÁLY ROWMARK. Tam pak dále vybíráte dle popisovaného materiálu, typu laseru, který máte k dispozici, podle požadované barvy popisu či metody aplikace i velikosti balení. Vyzkoušejte: k dispozici je vám přes 300 materiálů pro laser i více než 100 materiálů pro mechanickou gravírku.

A co s materiály, které nelze popsat CO2 laserem?

Nemáte-li k dispozici vláknový laser, velmi často to jde například s použitím MATERIÁLŮ PRO LASEROVÝ POPIS, které u nás můžete také vyhledat. Jedná se například o:

Stačí si materiál v našem online vyhledávání pod ikonkou brýlí vybrat, objednat a rozšířit tak váš sortiment.

 .

Zajímají vás lasery a materiály? Uvažujete o koupi?

Pokud se chcete poradit o vhodném typu právě pro vás, obraťte se na naše odborníky, poradí vám, jaký laser či materiál pro vás bude ten pravý. Můžete také navštívit náš web. Zavolejte nebo si domluvte schůzku:

Výrobce a distributor laserů:
Megaflex spol. s r.o.
Osiková 3
130 00 Praha 3, CZ
email: info@megaflex.cz
http://www.megaflex.cz

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny