Jak nejlépe vybrat materiál pro značení? Použijte Color Snap Match ve vašem telefonu!

Kategorie Materiály

Firma Rowmark přišla se zajímavou aplikací, kterou si zdarma během pár vteřin můžete stáhnout do vašeho telefonu. Jmenuje se Color Snap Match. Stačí do vyhledavače v Google play či App Store zadat slovo Rowmark nebo Color Snap Match a aplikace se vám nabídne ke stažení. Tato šikovná pomůcka vám i vašim zákazníkům umožní jednoduše – pomocí vámi pořízené fotografie – zjistit, jakou barvu a typ materiálu pro zakázku nejlépe zvolit a jednoduše jej u nás objednat. 

Potřebuje váš zákazník doplnit existující orientační systém? Stačí značení vyfotit a hned vidíte, jak se takový materiál jmenuje v nabídce Rowmark! Nebo potřebujete přidělat značení a chcete přesně stejné, jako to původní, ale už nevíte jaký materiál jste použili? Máte ve firmě neoznačený vzorek a chcete podle něj objednat přesně stejně barevný materiál? Opět – stačí využít Color Snap Match a hledané zboží máte v mobilu.

Jak aplikace přesně funguje?

Aplikace je anglicky, ale je velmi intuitivní, takže není potřeba velká znalost jazyka.

  • Po stažení vás přivítá obrazovka, kde budete vyzváni k zadání e-mailu a jména. Tuto možnost můžete přeskočit kliknutím na „SKIP“.
  • Otevře se obrazovka, kde máte k dispozici napojení na fotoaparát ve vašem telefonu. Můžete nahrát již pořízenou fotku z galerie nebo pořídit novou.
  • Vyfotíte si jakýkoliv objekt, jehož barva nebo provedení se vám líbí, a aplikace vám přímo nabídne odpovídající barvu a materiál pro zakázku.
  • Následně potvrdíte typ povrchové úpravy materiálu – tedy zda jde o typ povrchu ze dřeva či kovu či vzorkovaný povrch (metalic, wood-grain nebo pattern) – nebo zda se jedná o jiný materiál.
  • Dále se otevře tabulka s nabídkou možností, jak budete s materiálem chtít zacházet – zda to bude zakázka pro laser, venkovní nebo vnitřní použití, oboustranné gravírovaní a tak dále. Zde můžete zvolit více možností.
  • Systém již vygeneruje nejvhodnější materiály, které nabízíme. Ty stačí si poznamenat a posléze si je můžete najít v našem katalogu nebo si zavolat a objednat přímo.
  • Tato aplikace končí možností objednat si vzorek přímo u Rowmarku, ale to samozřejmě nemusíte. Zavolejte nebo napište k nám do Megaflexu.

Věříme, že vám tento šikovný pomocník bude dobře sloužit. Těšíme se na Váš komentář.

 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny