Oblíbené materiály z naší nabídky: X LASERLIGHT

Další z velmi oblíbených materiálů je samolepicí folie pro gravuru laserem X LASERLIGHT. Je to nejtenčí dostupná fólie pro laserový popis, opatřená tlakově senzitivní vrstvou lepidla. Omezeně použitelná i ve vnějším prostředí. 

laserlight

LaserLight

je ideálním materiálem pro výrobu štítků pohárů, různých trofejí či cen. Díky minimální tloušťce (0,1 mm) nijak nenarušuje design předmětu a navíc je již opatřen samolepicí fólií, proto je jeho aplikace velmi snadná. Samozřejmě že výroba štítků na trofeje není jediným možným použitím. Patří všude tam, kde není kladen nárok na větší hloubku gravury (jen 0,05 mm) a naopak je důležitá malá tloušťka celého značení.

Nedávno jsme také rozšířili nabídku o Laserlight S61 a S75, více se dočtete v následujícícm článku: Novinka: Rozšíření nabídky materiálů o LaserLight S61 a S75

Pro snadnou orientaci v sortimentu desek můžete využít náš web, který vám umožní vyhledat vhodný materiál za několik vteřin.

radkove

Nebo se podívejte do katalogu v pdf verzi (str. 21-23)

Mohlo by vás také zaujmout:
Nejoblíbenější materiály z naší nabídky: X TEXTURE
Oblíbené materiály z naší nabídky: X FLEXICOLOR
Oblíbené materiály z naší nabídky: X LASERMAX
Oblíbené materiály z naší nabídky: X MATTES

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny