Rowmark: Gravírovací desky pro profesionály

Značka Rowmark, kterou Megaflex dodává, je symbolem špičkových deskových materiálů pro gravírování. Zaslouženě. Široká paleta aplikací a speciálních požadavků dnes vyžaduje podobně širokou nabídku materiálů, jejich barev, úprav povrchů, speciálních odolností, tlouštěk, způsobů vhodného zpracování.

Potřebujete fólii pro laserový popis? Nebo naopak hledáte nosnou kvalitní vrstvenou desku pro velkoformátový orientační systém? To všechno u nás najdete.

Dodáváme i klasické materiály pro mechanickou gravuru, počínaje mosaznými deskami, přes anodizovaný hliník až po plastové desky s vrchní fólií odolávající povětrnostním vlivům. Současný trend zpracování desek laserem však klade důraz jinam. Největší částí našeho sortimentu jsou proto desky a  fólie, které lze popisovat, gravírovat a řezat lasery na bázi CO2

Pro snadnou orientaci v sortimentu desek můžete využít náš web, který vám umožní vyhledat vhodný materiál za několik vteřin.

Na následujících dvou stranách najdete přehled nejoblíbenějších materiálů. Neváhejte nás ale kontaktovat, i pokud potřebujete jiný, nebo zcela speciální materiál.

Deskové materiály dodáváme i formátované.

Potřebujete vzorník materiálů? Ozvěte se, rádi vám ho pošleme.

Přehled našeho zboží najdete i v pdf verzi našeho katalogu, na stranách 22 a 23

rowmar row2

 

 

 

 

 

 

 

 

Nabízíme i speciální pasty, které vám umožní nesmazatelně popisovat kovy nebo sklo běžnými CO2 lasery.

Podrobné informace o všech materiálech, které nabízíme, najdete také na www.megaflex.cz. Máme zde i uživatelsky přátelský systém pro vyhledání vhodného materiálu podle mnoha kritérií.

hledani

Neváhejte také využít mnoha let zkušeností našich techniků s laserovým popisem mnoha různých povrchů.

Rádi vám poradíme!

 

Přečtěte si také: Jak nejlépe vybrat materiál pro značení? Použijte Color Snap Match ve vašem telefonu!

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny