Rozšíření nabídky materiálů o AlumaMark

Kategorie Materiály
Tags

AlumaMark je hliníkový materiál, který lze popisovat CO2 laserem a vytvářet obrazy ve fotokvalitě na skutečném kovu, aniž by bylo potřeba leptat nebo přidávat speciální pasty.

AlumaMark přináší vynikající výsledky při laserovém popisu kovů s nejvyššími nároky na kvalitu a to včetně fotografií a všech jejich detailů a stínování.

V našem katalogu již najdete ekonomičtější variantu hliníkového materiálu s podobnými vlastnostmi: materiál Lazerblak, ale pro některé luxusnější zakázky a náročnější zákazníky se vám může hodit i AlumaMark, který je k dispozici na vyžádání. 

AlumaMark má tyto výhody:

  • Dokonalá kvalita popisu – a to i v případě fotografií
  • Lépe odolává povětrnostním podmínkám a je tím pádem využitelný i v exteriéru (cca 5 let)
  • Barvné možnosti: lze jej dodat ve 12 různých odstínech

 al1

Pokud byste měli o AlumaMark zájem, ale nemáte speciální zařízení pro precizní dělení, jsme schopni vám tento materiál pro vaši zakázku i nařezat.

Máte zájem? Ozvěte se.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny