Firemní kodex ve střízlivém designu Triline Hi-Tech

Firemní kodex, tedy soubor pravidel, ke kterým se naše firma – a jistě i každá jiná slušná firma ráda zaváže, visí nyní v chodbě sídla Megaflexu. Využili jsme při tom designu Triline Hi-Tech, který se skvěle hodí pro umístění tohoto kodexu. Máte také podobný kodex ve vaší firmě? Můžete tím inspirovat a podobné řešení pak nabídnout také vašim zákazníkům. Triline se k tomu skvěle hodí.

K firemnímu kodexu se hlásíme proto, že považujeme za důležité zdůraznit, že společnost Megaflex usiluje o vysoký standard v každém aspektu své činnosti, o etické a odpovědné chování při všech svých činnostech, s respektem k právům každého jednotlivce i respektem k životnímu prostředí. Očekáváme od našich partnerů sdílení stejných zásadních hodnot.

Soubor pravidel, který vidíte na obrázcích, jsme umístili do Triline Hi-Tech s rozšiřujícími se profily (velikost A3).

Triline Hi Tech je aluminiový modulární konvexní systém, na základě mnoha let zkušeností s osvědčenou technologií Triline DeSign. Dokonalý návrh s jediněčným vypouklým tvarem profilů udělal z Hi-Tech vysoce flexibilní a modulární nástroj pro dynamické orientační systémy.

megaflex

 

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáš Peške!

   Tomáš Peške
GSM:  602 253 225
Fax: +420 / 284 829 697
Zelený fax: 800-1-MEGAF
E-mail: tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.
Hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny