Gravírování orientačních systémů pomocí laserů

S laserovou technologií můžete gravírovat nejen štítky na dveře, jmenovky i plakety a samozřejmě také vytvářet komplexní Orientační systémy. Pomocí laserů můžete vytvářet například i cedulky s Braillovým písmem.

 

 

.

Univerzální popis reklamních tabulí a štítků

Laserové gravírovací stroje Trotec jsou určeny pro laserové gravírování štítků na dveřeštítky se jmény nebo plaketyVýrobci štítků tak mohou vyrábět jednotlivé položky nebo malé série, ale také produkovat velké série s efektivními náklady a hospodárněPrakticky každý návrh může být gravírovaný laserem.

Snadné použití laseru

Laserové systémy Trotec jsou stejně snadné na ovládání jako obyčejná tiskárna. Můžete pracovat ve svých obvyklých grafických nebo Windows programechPošlete svůj návrh pomocí softwaru JobControl® do laseruJednoduché a intuitivní.

Mnoho dostupných materiálů pro zpracování laserem

Laserová technologie umožňuje zpracování mnoha různých materiálůMůžete gravírovat a řezat tabule vyrobené z akrylátuplastu, vrstveného plastu, dřeva, kovu a mnoha dalších materiálů efektivním způsobem s jemnými detaily. Je k dispozici široká škála materiálů pro gravírování a řezání.

 

dorpr

 

Zaujalo vás téma? Potřebujete další informace? 
Máte zájem o koupi laseru?

Hodil by se vám laser pro vaše podnikání či výrobu? Navštivte naše stránky www.megaflex.cz/lasery/ a vyberte si ten váš. Preferujete osobní rozhovor s našimi odborníky? Můžete zavolat na: +420 284 829 696 nebo nám napište na laser@megaflex.cz. Rádi vám pomůžeme s výběrem vhodného laseru pro vás nebo vám poradíme. 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny