Jak začít s Orientačními systémy

Orientační systémy TRILINE úspěšně nabízí a prodává již spousta z vás. Přesto se stále ještě najdou tací, kteří váhají zda do svého portfolia zařadit i Orientační systémy. Hlavně pro ty jsou určeny následující řádky.
Nebojte se přijít za svými zákazníky s něčím dalším, novým. Mnozí z nich to jistě ocení a je velmi pravděpodobné, že díky Orientačním systémům TRILINE získáte i úplně nové zákazníky. A snad není třeba dodávat, že až k vám přijdou pro orientační systém, přiberou k tomu pravděpodobně i nějaké to razítko, vizitky…

NEJPRVE U VÁS

Začít s Orientačními systémy je potřeba nejprve ve vaší prodejně. Zákazník, který k vám přijde pro razítko, vizitky nebo cokoli jiného, musí vidět, že kromě služeb, které nabízíte již léta, máte taky něco navíc. A tím „nečím navíc“ mohou být právě orientační systémy TRILINE. Kde jinde mu to nejlépe ukázat, než přímo u vás v prodejně? Ideálním řešením je v tomto případě pořídit si od nás Mini Showroom, který velmi dobře ukazuje různé možnosti použití i různé typy značení. Také si můžete objednat Výstavní Display Hi-tech a využít celou jeho plochu na informace k orientačním systémům TRILINE. Nebo si můžete vymyslet jakýkoli jiný způsob, jak nejlépe ukázat a představit orientační systémy. Samozřejmě vám se vším rádi poradíme. A vaše první zakázka vám také pomůže se s Orientačními systémy alespoň trochu seznámit, pochopit jak fungují.

POROZHLÉDNĚTE SE PO OKOLÍ

Víme, že ne každý den k vám do prodejny zavítá zákazník, který potřebuje vybavit Orientačním systémem nemocnici, městský úřad nebo podobnou instituci, jakkoli i to se samozřejmě může stát. Nebojte se ale začít ve vašem okolí. Porozhlédněte se kolem vaší prodejny, kde jistě najdete třeba i úplně malé firmy, restaurace, úřady nebo jiná zařízení, kde by orientační značení rozhodně našlo své místo. A nebojte se začít od drobných cedulek označujících například WC či jen jednoduché stojánky „Reservé“ v restauraci. Tak se dostanete do povědomí a časem může přijít První Velká Zakázka.

Věřte, je to vyzkoušené. Mnoho našich zákazníků má již s orientačními systémy TRILINE velmi dobrou zkušenost. Chce to jen malinko jít štěstí, v tomto případě zakázkám a tedy zisku, naproti a nečekat v kanceláři.

POMŮŽEME VÁM!

Protože jsem sami s Orientačními systémy před pár lety začínali, víme jak je první zakázka složitá. Chybí zkušenosti, schopnost kalkulovat cenu, praxe  s instalací značení… Rádi Vám nejen s vaší první zakázkou pomůžeme. Neváhejte se kdykoliv na obrátit na naše techniky.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás?
Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške.

Telefon: +420 / 284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny