Mini Showroom TRILINE pro vaši prodejnu

Abychom vám usnadnili prodej orientačních systémů, najdete mezi našimi produkty také Mini Showroom TRILINE, který se skvěle hodí pro vaši prodejnu nebo si jej můžete vzít s sebou kamkoliv, kde budete prezentovat výrobky.

Tento produkt je určen k prezentaci a podpoře prodeje a obsahuje nejen základní prvky řad Desing & Aliance či Hi- Tech, ale také výstrčku (Kavárna) či minivzorník distančních úchytek. V našem e-shopu si MINISHOWROOM TRILINE můžete objednat přímo ZDE. Váha zboží včetně obalu je 2 kg a balení obsahuje 1 ks.

minishowroom

 

 

 

 

Mnozí z vás již TRILINE úspěšně prodávají. Pro ty, kteří snad ještě váhají, ale nejen pro ně, zde máme další informace.

Jaké jsou hlavní atributy a přednosti systému TRILINE?

  • Jedná se systém, který umožňuje téměř nekonečné kombinace a variace jednotlivých prvků.

    Prohlédněte si naši kompletní nabídku přímo ZDE

  • Produktové řady Design a Alliance spojují klasický plochý design profilů s vyspělou logikou pro vytváření rozsáhlých orientačních systémů i malých elegantních značení.
  • Série Hi-Tech je světově první systém s konvexními profily. Jeho propracovaný konstrukční systém umožňuje stavbu dvojstranných, ale i tří-, čtyř- a šestibokých totemů.
  • Konstrukční prvky Exterior jsou speciálně vyvinuty pro odolné vnější značení.
  • Celý systém TRILINE svou variabilitou dnes již přesahuje běžnou představu o orientačních systémech a nabízí i technicky dokonalá řešení pro výstavní a informační panely, včetně moderních prosvětlených, s rychloupínacími patentovanými profily…

Podrobné informace najdete v našem specializovaném Katalogu orientačních systémů nebo na www.megaflex.cz

Můžeme se pochlubit, že vyspělý systém TRILINE s technicky i esteticky dokonalým designem využil dokonce i Pražský Hrad, který si systém TRILINE Exterior vybral jako ideální řešení pro informační stěnu, před níž se sešly hlavy států. Více si můžete přečíst v článku Zajímavé realizace: Triline zazářil na Pražském Hradě

Možnosti uplatnění orientačních systémů najdete v ukázkách Realizací

Pokud vás orientační systémy TRILINE zaujaly a chtete se dozvědět víc, můžete se vypravit do našeho e-shopu a prohlédnout si kompletní sortiment TRILINE. 

Nebo si můžete stáhnout náš katalog v pdf verzi: Katalog Orientačních systémů TRILINE a materiálů

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáš Peške: tomas.peske@megaflex.cz tel: 602 253 225

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny