Neobvykle proměnlivé značení Triline

Někdy jsou požadavky na značení opravdu speciální. Většinou je umíme snadno vyřešit. Tentokrát jsme však museli opravdu vymýšlet a experimentovat. Požadavek klienta, jedné velké nemocnice, zněl: zásuvné značení, které umožní vysunutí jmenovky doktora a její rychlé nahrazení jinou jmenovkou. Vyndání jmenovky bez nástrojů není úplně snadné, proto jsem našli zcela jiné řešení. 

Jaké? Odřízli jsme část bočního profilu značení tak, že umožní vysunout celou jmenovku do strany. Jednoduché, elegantní řešení. I vy jej můžete využít pro značení do míst, kde funguje provoz na směny, ve kterém se osoby střídají – například ve zmíněných nemocnicích, na recepcích, v továrně…

Chci jmenovku úplně vyjmout a nahradit jinou:

  • například vyměňovat celé jméno za jiné jméno (např. lékaře ve službě). Použity jsou běžné zásuvné profily a speciálně upravené bočnice.

triline-vysuvna-gravura2

 

 

Níže pak vidíte podobnou úlohu, řešící střídání osob jiným, velmi jednoduchým způsobem.

 Chci informaci měnit jejím přesunutím:

  • Posuvná část zakryje jméno nebo část nápisu. Například u jména lze posouvat a zakrývat informaci o přítomnosti určité osoby. Použili jsme běžný zásuvný profil s potiskem a překrývací destička je z běžného materiálu Rowmark.
řada Design, boční profil Classic. Posuvná deska: Rowmark Lasermax stříbrný.

řada Design, boční profil Classic. Posuvná deska: Rowmark Lasermax stříbrný.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Rádi byste je také prodávali a stali se našimi partnery na tomto poli? Napište nebo zavolejte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške

Telefon: +420/284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme tištěnou verzi katalogu nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny