Orientační systémy: Polotovary TRILINE

Nechcete se zabývat řezáním profilů a sestavováním značení, ale přesto vás orientační systémy zajímají? Pak jsou pro vás polotovary správným řešením. S jejich pomocí nabízíme každému, kdo umí navrhnout hezkou grafiku, aby se stal dodavatelem Orientačních systémů.

Kromě prodeje profilů a dalších součástí totiž prodáváme také hotová nástěnná značení, výstrčky, závěsné panely, venkovní ukazatele, totemy, pylony i velké kombinované víceřádkové orientační systémy podle individuálních požadavků.

Polotovary si můžete prohlédnout podrobně ZDE

Na vás, jako na dodavatelích orientačního systému nebo i jen jediné tabulky, zbývá aplikace grafiky podle požadavku zákazníka a instalace.

grafika

 

 

 

.

Naši technici jsou samozřejmě kdykoli připraveni poradit.

Jednoduchý a uživatelsky přátelský systém hledání polotovarů značení najdete na www.megaflex.cz v sekci označené symbolem brýlí nebo kliknutím ZDE. Po zadání omezujících parametrů vám systém mezi více než 1200 možnostmi najde, co hledáte.

Hledat můžete ale i jinak:

Kromě  našeho snadného vyhledavače na stejném webu v sekci Dokumenty/Návody najdete také Příručky pro každý typ značení. V nich zjistíte nejenpřesně jak orientační systémy vypadají, ale i detailní schémata sestav. Když si příručky vytisknete, máte přehledně kdykoli k dispozici celý sytém Triline.

navody Triline

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáš Peške!

   Tomáš Peške
GSM:  602 253 225
Fax: +420 / 284 829 697
Zelený fax: 800-1-MEGAF
E-mail: tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.
Hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny