TRILINE: Distanční úchytky – jak vybrat tu nejvhodnější pro vaši zakázku?

Pokud si zákazník přeje opravdu elegantní značení TRILINE, určitě využijte naší nabídky distančních úchytek, které zkombinujete s nerozbitným sklem nebo laserem řezanými deskami z vynikajícího upraveného akrylátu. Grafika může být aplikována na spodní stranu desek a vyrobena například z řezané fólie. K celé výrobě takového značení vám často postačí i malý, pronajatý CO2 laser. A pak také dobrý nápad.

Laser vám rádi pronajmeme. Skvělé nápady však máte jistě vy…

K čemu se úchytky hodi?

Použití distančních úchytek je snadné, je možné s nimi pracovat i bez nákupu dalšího speciálního vybavení. Potřebujete jen vrtačku a základní nářadí, které jistě ve firmě každý najde. Stačí jen použít vhodný vrták v závislosti na podkladovém materiálu, jehož velikost snadno zjistíte podle velikosti hmoždinek, které jsou součástí každého balení.

Úchytky se hodí k označení používaném v jakýchkoliv prostorách – od běžných skladů (typ Dimensional), až po označení dveří velkých právnických firem, soukromých klinik (typ Metro). Je možné je kombinovat s gravírovacími materiály Rowmark, s akrylátem a dokonce i se sklem pro vytvoření skutečně luxusního značení.

Kompletní přehled distančních úchytek a možnost si ihned objednat, najdete ZDE

 

 

Typy distančních úchytek:

Dimensional

jsou ekonomičtější variantou kovových úchytek. Nabízíme je v povrchové úpravě černá, zlatá, lesklé stříbro a chrom. Rozměry: ∅ 12 mm x odstup od základní desky 16 mm, ∅ 16 mm x odstup od základní desky 20 mm, ∅ 20 mm x odstup od základní desky 25 mm. (Průměrem se rozumí velikost hlavičky upevňovacího šroubu.)

 

Boční úchytka Dimensional

je vhodná pro kotvení libovolných desek do tloušťky 5 mm. Dodáváme v barevném provedení chrom. Lze ji například použít jako držák pro zrcadlo. Rozměr: ∅ 20 mm, stavitelná délka až 25 mm.

Metro

patří mezi luxusní, dražší varianty vyrobené z ušlechtilé oceli. Standardní barvy: černá, zlatá, chrom. Rozměry: ∅ 15 mm x odstup od základní desky 18 mm, ∅ 25 mm x odstup od základní desky 20 mm.

 

Dvojitá úchytka Metro

také zde se jedná o luxusní variantu z ušlechtilé oceli. Jsou k dostání v barvách: černá, zlatá, chrom. Označení „Dvojité“ doslova znamená, že je možné s rozestupem umístit dvě desky na sebe. Rozměry: ∅ 19 mm x prostřední odstup 15 mm x od základní desky 10 mm,  ∅ 25 mm x prostřední odstup 25 mm x od základní desky 10 mm.

Vruty s krytem Metro

jsou vruty s mosaznou podložkou a kovovou krytkou o průměru 12 mm. Standardní barvy jsou černá a chrom. Hodí se výborně pro technicky čisté kotvení tabulek na stěnu.
Součástí všech typů úchytek jsou i kotvicí vruty a hmoždinky, u vrutů s krytem jen hmoždinky. Balení vždy po čtyřech kusech, vruty po dvanácti kusech. Součástí balení úchytek Dimensional je i imbusový klíč k aretaci hlavičky – u boční úchytky slouží k nastavení požadované délky.

Rádi vám poradíme nejen s výběrem vhodných úchytek a postupem při výrobě i instalaci značení. Díky zkušenostem specialistů firmy ROWMARK vám dokážeme pomoci také s výběrem vhodných deskových materiálů a jejich elegantních a efektních kombinací.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás?
Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške.

Telefon: +420 / 284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

 

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny