Triline v rehabilitačním centru v Berounské nemocnici

Orientační systémy Triline se skvěle hodí do interiéru i exteriéru. Využívají je velmi často nemocnice – protože Triline nabízí všestranné využití od zásuvných profilů, kde je možné měnit jména dle aktuální služby, přes různé ukazatele, seznamy pravidel, venkovn orientační tabule a informace v areálu, až po drobnosti jako označení WC nebo laboratoří. Prohlédněte si, jak pěkně je vybaveno rehabilitační centrum a nemocnice v Berouně.

V galerii vidíte rámečky Classic a venkovní značení z řady Exterior v jednosloupovém provedení. Nemocnice je vybavena i uvnitř a to od recepce až po cedule na chodbách, označení toalet, nemocniční jídelnu. Velmi elegantní a vhodné pro nemocnice je i zásuvném značení, které jednoduše umožňuje vysunutí jmenovky doktora a její rychlé nahrazení jmenovkou jinou. Posun se provádí do strany a hodí se přesně tam, kde funguje provoz na směny, ve kterém se osoby střídají. Více se dočtete v tomto článku.

 

Máte podobnou zakázku? U Megaflexu najdete vše potřebné pro její realizaci.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáš Peške: tomas.peske@megaflex.cz tel: 602 253 225

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

Zajímavé informace najdete i v článcích:

Realizace orientačních systémů TRILINE, kde hledat inspiraci?

Zásuvné značení s Brailleovým písmem

Černý elox

Triline v Megaflexu: ani kovářova kobyla už nechodí bosa

Vkusně a prakticky označené Vinařství

Nemocnice Hořovice

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny