Vaše realizace: Triline Exterior

Dělá nám radost, když na základě naší výzvy posíláte zdařilé realizace Orientačních systému Triline. Fotografii nám poslal pan Bronislav Hlaváč z firmy Audit-web. Vidíte na ni, jak označili budovu, kde jeho firma sídlí.

Je to snadné, funkční a přehledné. Navíc vznikne možnost nabídnout dalším firmám ve stejné budově umístění na Orientační systém jméno jejich firmy a získat zákazníky. Zabýváte se prodejem systému Triline? Udělejte to také – bude to pro vás ta nejlepší reklama.

Jedná se o venkovni orientacni systém Triline Exterior. Sloupy o průměru 90 mm (TLPR 90). Box profily (označení TLB50 nebo 100 nebo 150) výšky 50, 100 a 150 mm. Ideálně se hodí pro řezanou grafiku nebo fólii. Horní profil je 100 mm a pak 5x 150 + 50 vždy s 50milimetrovou mezerou). Box profily mohou mít výšku od 50 do 250 mm (vždy po 50ti milimetrech, tzn. 5 možných velikostí).

Tip pro vás: Tento Exterior je navíc vyroben tak, že jeden sloup je o 10 cm delší, aby se vyrovnala nerovnost terénu.
 

realiz2

Venkovní orientační systém Triline Exterior. Sloupy o průměru 90 mm (TLPR 90). Box profily (označení TLB50 nebo 100 nebo 150) výšky 50, 100 a 150 mm. Ideálně se hodí pro řezanou grafiku nebo fólii. Horní profil je 100 mm a pak 5x 150 + 50 vždy s 50milimetrovou mezerou).

 

 

Pokud nám chcete zaslat další realizaci nebo máte pro nás tip, kam si je můžeme sami přijet vyfotit, můžete psát na adresu: info@megaflex.cz

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Rádi vám zašleme katalog Triline, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

V dalších ukázkách Realizací jsme vám na Megablogu již představili:

Všechny hotové realizace pěkně pohromadě
Značení budov a kanceláří
Zásuvné značení s Brailleovým písmem
Černý elox
Triline v Megaflexu: ani kovářova kobyla už nechodí bosa
Slovenská nemocnice
Vkusně a prakticky označené Vinařství
Nemocnice Hořovice

 

 

 

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny