Zájem o Triline Exterior roste, s tím může růst i váš zisk

Říká se, že první dojem je nejdůležitější. To, jak se podnik nebo firma prezentuje, ovlivní, zda si kolemjdoucí či již přímo zákazník něco koupí, objedná a zda se vrátí. Proto není divu, že tak roste zájem o venkovní značení TRILINE Exterior.

TRILINE Exterior je elegantní, propracovaný variabilní systém, který se hodí a bude oceněn prakticky všude. I když je určen především pro venkovní použití, své uplatnění nachází i uvnitř budov. Ať již jde o směrové tabule, značení, které stojí před budovami, plaveckým bazénem, před nemocnici, muzeem, obchodním centrem… Tam všude jej spolu s vámi dodáváme.

Dobře viditelná a elegantní informace zejména pro exteriér

Jak jste se mohli dočíst v článku Zajímavé realizace: Triline zazářil na Pražském Hradě, úřad prezidenta republiky si systém TRILINE Exterior vybral jako ideální řešení pro informační stěnu, před níž se sešly hlavy států k 5. výročí Východního partnerství v dubnu 2014. Tento úspěch ukazuje jen jednu z možností velkého potenciálu, které orientační systémy Triline na trhu mají.

Řada TRILINE Exterior se vyznačuje především možností kreativního, odolného značení, snadnou montáží a instalací a stylovým designem. Byla vytvořena zejména pro venkovní kompozice, umožňuje vytvořit robustní, odolná a multifunkční exteriérová, ale i interiérová značení.

  • jedná se o odolný, modulární systém
  • kombinuje sloupy, panely a případně i vložené desky
  • maximální výška sloupů 4,5 metru
  • možná instalace vystrček ve všech směrech
  • může být kombinován s většinou (i již stojících sloupů)
  • základními typy jsou dvojsloupy a výstrčky

Dvojsloupy

Dvojsloupy jsou výborným řešením pro venkovní značení a představují naprostý standard. K dispozici jsou dva průměry sloupů: 60 a 90 mm s jednou drážkou. Sloupy se propojí některými z krabicových profilů výšky 50, 100, 150, 200 nebo 250 mm. Použít lze také speciální oboustranně otevřený profil výšky 62 mm. Spojení mezi sloupem a krabicovým profilem je zajištěno dvěma druhy pojistek. Do drážek otevřených profilů (50, 100, 200, 250 a 62 mm) lze vkládat desky tloušťky 9mm nebo s pomocí adaptérů také tloušťky 4 a 2,5 mm. Dvojsloupový systém lze volně rozšiřovat na obě strany, případně připojit k libovolnému sloupku, konstrukci nebo stěně.

Orientační systém Triline, venkovní značení Exterior - Dvojsloup

Orientační systém Triline, venkovní značení Exterior – Dvojsloup

 

Výstrčky

Výstčky jsou váš venkovní ukazatel cesty. Konstrukce výstrček Exterior využívá sloupů průměru 60 nebo 90 mm délky až 3500 nebo až 4500 mm: to je důležité při návrhu značení: to co ze sloupu odříznete je většinou již nepoužitelné, proto se vyplatí přemýšlet o výšce značení v tomto kontextu. 

Každý sloup má jednu drážku pro fixaci výstrčky. Pokud jich potřebujete více do více stran, použijete speciální kotvící profil, který pro upevnění na sloup slouží ke kotvení dalších výstrčkových krabicových profilů. Systém je vhodný pro ukazatele směru, parkovací značení, informační výstrčky všech typů a mnoho dalších použití.

Orientační systém Triline, venkovní značení Exterior - Výstrčka

Orientační systém Triline, venkovní značení Exterior – Výstrčka

Prohlížet i objednávat TRILINE můžete přímo ZDE (stačí vlevo nahoře (viz obrázek) zaškrtnou možnost exterior, aby se vám zobrazily produkty jen z této řady)

Klikněte na  následující obrázek pro jeho zvětšeni:

exterior

 

 

Chcete si prohlédnout sortiment orientačních systémů TRILINE? Můžete přímo zde.
Máte otázku? Kontaktujte pana Tomáše Peške, odborníka na orientační systémy, rád vám poradí

Telefon: +420 / 284 829 696
GSM: +420 / 602 253 225
Fax: +420 / 284 829 697
Zelený fax: 800-1-MEGAF
E-mail: tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog Triline, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny