Zajímavé produkty Triline: Vrtací blok pro přesné pozicování otvorů

Rádi vám občas připomínáme některé zdánlivě nenápadné výrobky, které ale stojí za zmínku, protože se mohou hodit a unsadnit vám práci.  Dnes se podíváme na Vrtací blok – další praktický pomocník, který využijete, pokud u Megaflexu nakupujete a sami sestavujete, montujete či instalujete orientační systémy TRILINE.

Vrtací blok slouží k tomu, aby se vám v profilu požadovaný otvor podařilo vyvrtat přesně tam, kde ho chcete mít. Tento výrobek je z přírodního hliníku.

vrtaci-blog1

 Objednat si jej můžete přímo ZDE

Náš podrobný a přehledný Katalog TRILINE si můžete prohlédnout nebo stáhnout přímo ZDE. Najdete tam nejen přehled našeho zboží, ale také prodobné návody, jak Orientační systémy vyrábět.

Celý systém TRILINE svou variabilitou dnes již přesahuje běžnou představu o orientačních systémech a nabízí i technicky dokonalá řešení pro výstavní a informační panely, včetně moderních prosvětlených, s rychloupínacími patentovanými profily.

Náhlédněte do katalogu TRILINE

Nebo také pro inspiraci navštivte galerii již hotových realizací.

Mohlo by vás také zajímat:
Zajímavé produkty TRILINE: Kotvicí šrouby s hmoždinkami
Zajímavé produkty TRILINE: Montážní lepidlo Strong Universal
Zajímavé produkty TRILINE: Speciální šroubováky HEXA Hudy nerez
Zajímavé produkty TRILINE: Gumový přísavný klobouček

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Napište nebo zavolejte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške

Telefon: +420 / 284 829 696
GSM: +420 / 602 253 225
Fax: +420 / 284 829 697
Zelený fax: 800-1-MEGAF
E-mail: tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog Triline, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny