Zajímavé realizace orientačních systémů Triline například v nemocnicích

Těší nás rostoucí zájem o produkty z naší nabídky orientačních systémů TRILINE. Vždycky máme radost, když se s námi podělíte o úspěšně realizované zakázky a ještě větší radost máme, když se vaši klienti na vás obracejí oprakovaně s dalšími a dalšími objednávkami. Jako je to například u Nemocnice Hořovice, která je již celá vybavená, včetně recepce.

Jak uvidíte v následující galerii nemocnice využila nejen hotových polotovarů, drobějších výrobků, jako jsou třeba stojánky na recepci, ale i větší – venkovní značení řady Exterior v klasickém dvousloupovém provedení.

Vždy praktické a elegantní: zásuvné značení

Dříve jsme psali o pro nemocnice skvěle se hodícím zásuvném značení, které velmi jednoduše umožňuje vysunutí jmenovky doktora a její rychlé nahrazení jmenovkou jinou. Posun se provádí do strany a hodí se přesně tam, kde funguje provoz na směny, ve kterém se osoby střídají – například ve zmíněných nemocnicích, na recepcích, v továrně… Použity jsou běžné zásuvné profily a speciálně upravené bočnice.

Máte podobnou zakázku? U Megaflexu najdete vše potřebné pro její realizaci.

 

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Rádi byste je také prodávali a stali se našimi partnery na tomto poli? Napište nebo zavolejte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške

Telefon: +420/284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme tištěnou verzi katalogu nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny