Zajímavé realizace: využití deskového materiálu Rowmark k označení čísel bytů

K označování se hodí – kromě univerzálních orientačních systémů TRILINE, které díky vámi získaným zakázkám, zdobí nejeden dům, restauraci, pracovní setkání či firmu – také například desky Rowmark, které jsme v bytovém domě na Bílé Hoře využili k označní 36ti bytů.

 

 

 

Před časem jsme vám v článku s názvem Oslovte developery radili, abyste – jako tip na rozšíření působnosti a zvýšení vašeho zisku –  zkusili oslovit developery a stavební firmy, které mohou orientační systémy, ale i Rowmark snadno využít a objednat u vás.

O deskových materiálech Rowmark a naší komplexní nabídce materiálů pro lasery jsme detailně psali také v článku Gravírovací materiály – máme vše pro laserová značení

Právě novostavby jsou pro umístění orientačních systémů ideální. Není potřeba demontovat a nahrazovat starý, zašlý systém, ale můžete navrhnout a dodat zcela nové komplexní řešení pro celý objekt i jeho okolí.

Kde je výtah? Parkoviště?

V každé nové stavbě je potřeba označit spoustu míst. Kde je který byt? Kde bydlí správce? Kde se nacházejí garáže nebo výtah? Kde je požární schodiště? Hydrant? Herna? Veřejné WC? Společné prostory? Tímto směrem by TRILINE v objektech měl “ukazovat” a usnadňovat orientaci.

Výstrčka Design, oboustranná koncovka Design

V novostavbách – zejména v přízemí – také často sídlí firmy, možná i kosmetický salón, soukromá lékařská ambulance, obchod… Ti všichni potřebují vaši akutní pomoc s označením provozoven. Ať se bude jednat o tabulky umístěné uvnitř objektu a nebo různé směrovky a tabule většího rozsahu – velmi vhodný a populární je TRILINE EXTERIOR i všechny možnosti značení chodeb a kanceláří (cedulky na dveře nebo zdi, klip na vkládaný papír, jmenovky…)

Kombinace sloupů průměr 90 mm a box-profilů s lepenou grafikou z řezané fólie. Orientační systém Triline Exterior, v provedení stříbrný elox.

Nezapomeňte také na velmi efektní polotovary PylonySvítící výstrčky, které se hodí téměř všude a jsou skvělou reklamou i upoutávkou.

Velmi praktické a dobře viditelné značení Triline, zde řada Pylon Light

Stačí jen zvednout telefon a pustit se do toho. Se vším vám ochotně poradíme.
Inspirovat se můžete také v naší Galerii hotových realizací.
V případě vybavování veřejných budov vám umíme pomoci i s označením pro nevidomé – podrobnosti v tomto článku.

Potřebujete poradit?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške!

 

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás?
Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške.

Telefon: +420 / 284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny