Certifikát neškodnosti našich barev pro lidskou kůži

Barvy, které prodáváme, se občas používají i pro otisk na lidskou kůži, například na ruku při vstupu na večírek, do klubu či koncert. Nebo je jejich uživatel v kontaktu s barvami více či častěji, než je obvyklé, například při průmyslovém potisku výrobků…

Zákazník, který si kupuje razítka za tímto účelem, se může ptát, zda máme nějaký doklad, že použité razítkové barvy jsou neškodné. Firma Noris proto objednala speciální test některých razítkových barev. Máme tak pro vás nyní k dispozici certifikáty zaručující neškodnost uvedených barev při kontaktu s lidskou kůží. 

Certifikáty si můžete stáhnout a zákazníkům je ukázat či přímo vytisknout. Najdete je také na našem webu. Testy byly zatím provedeny pro následujcící barvy:

Certifikáty v náhledu si můžete prohlédnout přímo zde v galerii:

 

Máte zájem o barvy od nás? Objednávejte přímo z našeho e-shopu

Mohlo by vás také zajímat:

V souladu s nejnovějšími normami: máme nové bezpečnostní listy k razítkovým barvám
Novinka: razítková barva 007 nyní také v UV provedení

Chuck Noris? James Bond? Ne, ale nová rychleschnoucí barva Noris 007 ano!
Razítka s UV barvou pro vstup na exkluzivní párty

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny