Chtěli byste podpořit Ditu a její projekt?

Ditu Horochovskou většina z vás, našich partnerů a zákazníků, dobře zná. Je to statečná mladá a podnikavá kvadruplegička, která se naučila ovládat počítač hlasem. Pak ji napadlo, že by mohla pomáhat i dalším s podobným hendikepem. S kamarádem Lukášem založili spolek Silou hlasu, který pořádá kurzy pro lidi s poškozením jemné motoriky horních končetin. Učí je ovládat počítač silou vlastního hlasu a vrací jim tak intelektuální svobodu, možnost pracovat, najít si přátele i drahocenné soukromí. Jak už to tak bývá, potřebuje na to i trochu peněz…

Pro ty, kteří Ditu neznají, jsme přinesli v poslední době i zajímavý rozhovor. V Česku sice dostanete téměř zadarmo i acylpyrin, když nastydnete, ale když máte vážné zdravotní problémy, státu najednou peníze chybějí. Je jasné, že hendikepovaní nepatří většinou právě k zámožným lidem a mnozí si nemohou dovolit zaplatit výuku ovládání počítače. Megaflex proto již dlouhodobě finančně podporuje slečnu Horochovskou, což si můžeme dovolit zejména proto, že s námi Vy, naši partneři, spolupracujete.

Kdybyste však i sami chtěli, třeba jen několika stokorunami, podpořit Ditin skvělý projekt, je to možné. Stačí kliknout na odkaz Hithit, jehož prostřednictvím se spolek Silou hlasu snaží získat peníze na provoz. Prosím, pokud můžete, podpořte dobrou věc. I malá částka pomůže… Děkujeme!

Jen na okraj: Ditin projekt je ambiciózní, ale vás můžeme ujistit, že pokud by se jí nepovedlo získat zamýšlený obnos, Hithit podle svých zásad peníze obratem vrátí dárcům.

Projekt podpořila také hudební skupina TAP TAP nebo herec a režisér Jakub Kohák

 

 

Více o Silou hlasu jsme psali také v článcích:

Rozhovor s Ditou Horochovskou: Spolek SILOU HLASU učí postižené ovládat počítač hlasem a vrací jim soukromí

Megaflex finančně podpořil spolek Silou Hlasu: Kurzy ovládání počítače hlasem pro hendikepované

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny