Děti se vracejí do školy a potřebují razítka TRODAT

Desky, sešity, učebnice, vystřihovací písmena a číslice do první třídy – to všechno musí žáci nebo – v případě prvňáčků, kteří ještě neumějí psát jejich rodiče, podepsat. Nabídněte jim lepší variantu – aby je ze samého podepisování nebrněla ruka: vlastní razítko se jménem a adresou.

Ztracená školní pomůcka se pak k žákovi může spolehlivě vrátit. Také učitelům, ředitelům škol se nové razítko může hodit – asi si vyberou jiný typ než děti – například větší víceřádková Printy 4911, 4912, 4913, 4914 nebo 4915. Vhodné je ale také přenosné a lehké Mobile printy do tašky či kabelky. Mnozí učitelé či ředitelé už razítka mají, ale možná potřebují nový model, změnu adresy nebo více razítek. Oslovte školy a nabídněte jim vaše služby. Jistě to ocení a na vás čeká příjemný zisk.

Pro děti je vhodné například úplně malé červené 3 řádkové razítko PRINTY 4910 s přívěskem. Samozřejmě je dostupné i ve verzi bez přívěsku – v černé, modré, šedé, zelené, fialové a červené barvě.

.
Jedno z nejmenších a nejhezčích razítek Printy s velikostí otisku
26 x 9 mm je praktickým pomocníkem všude tam, kde je potřebné tisknout jen stručnou informaci, většinou do 3 řádků textu. Nebo hezký obrázek či logo. Používá se zejména pro tisk jména a telefonu, emailu, adresy… nebo také pro kontrolní otisk v průmyslu či jako schvalovací razítko.

Často bývá právě i nepostradatelným pomocníkem malých školáků: bez razítka se jménem se zejména prvňáčci neobejdou. Logicky proto je na trhu verze tohoto razítka s přívěskem, umožňujícím pověšení na tašku, pásek nebo třeba na kapsu.

Razítko PRINTY 4910 s přívěskem můžete objednávat už dnes

————————————————————————————————————————————————–
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny