Dity projekt na Hithitu uspěl, moc vám děkujeme!

Kategorie Aktuality, Razítka

Dobrých zpráv není nikdy dost, proto chceme ještě jednou poděkovat všem, kdo spolu s námi přispěli na projekt kvadruplegičky Dity Horochovské SILOU HLASU, který dnes na Hithitu úspěšně končí. Částku 300 000 Kč se podařilo vybrat. Děkujeme!

Dita s kolegou Lukášem ze SILOU HLASU budou moct – i díky vám – pořádat kurzy zdarma pro lidi s poškozením jemné motoriky horních končetin. Budou je učit ovládat počítač silou vlastního hlasu, což jim vrátí alespoň částečně intelektuální svobodu, možnost pracovat, najít si přátele i drahocenné soukromí. To je skvělá zpráva!

Pro naši firmu Megaflex tímto samozřejmě dobročinnost nekončí, podobným projektům, kdy vidíme konkrétní přímý pozitivní výsledek, se rádi věnujeme dlouhodobě – ať už jde o podporu babyboxů, postižených sportovců nebo třeba o sponzoring Klubu českých turistů.

Možná by vás, kdo jste podobně naladěni jako my, mohl zaujmout také projekt Dobrý anděl, o kterém jste možná již slyšeli. Dobrý anděl založili lidé, které dobře známe: naši bývalí partneři – majitelé úspěšné firmy Papirius, kterou pak prodali společnosti Office Depot. Vydělané peníze z velké části používají na velmi zajímavé dobročinné projekty. Jeden z nich je právě i Dobrý anděl, kterým se můžete stát i vy.

 Jsme opravdu moc rádi, že díky spolupráci s Vámi si můžete dovolit podporovat i takovéto skvělé projekty. Děkujeme.

dobryandell

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny