Elektronická razítka Reiner: máme individuální řešení pro vaše požadavky

Široká nabídka elektronických razítek Reiner je příjemná v tom, že pro každého zákazníka nabízí takové razítko, které bude nejlépe odpovídat jeho potřebám. Navíc razítka REINER jsou známá svou vysokou kvalitou a také dlouhou výdrží.

Ať již potřebujete tisknout čísla, data, čas, QR kód či sériové číslo nebo jejich kombinace, vyberete si.  Pokud zvolíte razítka s textovou deskou, jako je třeba ChronoDater, pak otisk může obsahovat libovolný text, ale také logo nebo podpis.

Pokud zvolíte kategorii Reiner bez textové desky, můžete si u nás vybrat z celé řady razítek, přesně dle typu použití. Ať již to bude Mobilní inkoustová tiskárna Reiner 940 MP, praktický, skladný a designově velmi povedený Reiner Speed-i-jet 798, robustnější ruční razítko JetStamp graphic 970, které jednoduše a rychle potiskne dokumenty nebo výrobky. Nebo nejprodávanější modely jetSTAMP 790/ jetSTAMP 792.

Jak se v nabídce Reiner zorientovat a vybrat „ten váš“?

Provedeme vás jednotlivými modely a jejich charakteristikami, abyste si udělali představu, co razítka umí a k čemu se nejvíce hodí.

ChronoDater

ChronoDater, který najdete nabídce Megaflexu a hojně jej využívají úřady a podatelny všude tam, kde si uživatel sám může otisknout dokument, je velmi zajímavé elektronické razítko s textovou deskou v kombinaci s datem a případně i časem. Prodáváme jej ve třech variantách, které se liší možnostmi otisku. model 920 tiskne automaticky nastavené datum uprostřed laserem gravírované textové desky rozměru 42 x 30 mm, model 922 je elektronické razítko pouze s textovou deskou stejného rozměru a model 925 tiskne text, datum i přesný čas. 

ChronoDateru si více můžete přečíst v článcích:
Král podatelen: Reiner ChronoDater 920/922/925
Seriál Reiner: ChronoDater 920/922/925

Chronodater

Chronodater

Objednat si můžete dle specifických potřeb pro konkrétní použití:
Pro otisk data a textu: model 920
Pro otisk pouze textu: model 922
Pro otisk textu, data a času: model 925

Reiner 940 MP

Reiner 940 MP umožňuje snadný a rychlý tisk textů, výrobních čísel, dat či čárových kódů. Otisk si velmi jednoduše sestavíte jnebo upravíte pomocí vašeho PC. Přes všechny tyto vymoženosti je to pořád ještě razítko, které umožní značení či popis všude tam, kde by technicky složitější řešení, tedy například moderní popis laserem, bylo ekonomicky nepřijatelné. Reiner 940 MP je k dispozici i S RYCHLESCHNOUCÍ BARVOU. Výhodou této inovace je, že razítko lze použít i ke značení neporézních materiálů, tedy kovů či plastů, ale třeba také fotografií a podobně.

Další informace si můžete přečíst v článcích:
speed-i-Marker 940: Ruční elektronické razítko REINER
Video: mobilní elektronické razítko REINER 940 MP
REINER 940 MP nově i s rychleschnoucí barvou
Video: Reiner 940 – rychlý návod k programu PCset graphic

940s

Objednávat můžete zde

JetStamp graphic 970

JetStamp graphic 970 je ruční razítko, které jednoduše a rychle potiskne dokumenty nebo výrobky. Navíc k číslu, datu, času a textu, umí také tisknout grafiku a čárové kódy. S rychleschnoucí barvou MP2 nebo novou vylepšenou MP4 je možné ho využít i pro potisk nesavých materiálů, jako jsou kovy, sklo a plasty. Lze ho snadno programovat pomocí softwaru PCset graphic.

Více si můžete přečíst v článcích:
Seriál Reiner: Novinka v nabídce jetStamp graphic 970
Reiner jetStamp graphic 970 s vylepšeným firmwarem PC Graphic
VIDEO: Reiner jetStamp graphic 970 umí tisknout čarové kódy, datum i text
Video: Podívejte se, jak elektronické razítko Reiner jetStamp graphic 970 tiskne na dřevo

REINER_970_detail

Objednat Reiner 970 si můžete přímo zde

Reiner Speed-i-jet 798

Reiner Speed-i-jet 798 je velmi pěkné mobilní razítko s volitelnou možností tisku data, času, pořadového čísla a individuálního textu v jednom řádku. S jednou náplní můžete tisknout až 20 000 otisků. Dá se využít v jakékoliv firmě nebo skladu, kde je potřeba rychle a snadno označovat zboží. Lze jej používat i na nerovné povrchy, protože využívá technologie inkoustové tiskárny s mikrotryskami stříkajícími barvu. Určitou zvláštností je, že jej při tisku musíte udržovat v přibližně konstantní vzdálenosti od popisovaného povrchu a dodržet stálou rychlost posunu. To vyžaduje cvik: ale uvidíte, že tak při pátém otisku už budete vědět jak na to.
Více se dozvíte v článcích:
Seriál Reiner: Podívejte se na video o Reiner Speed-i-jet 798
Seriál: Reiner Speed-i-jet 798

zor
Objednávat můžete přímo zde

JetStamp 790 aku/MP a 792 síť/síť MP

jetStamp 790 aku je elektrické razítko se širokou možností použití a programem PC-set EASY, kterým lze naprogramovat tisk různých parametrů i čarových kódů. Má inkoustovou patronu s běžným inkoustem, vhodnou pro tisk na savé materiály, tedy například na běžný papír, karton a podobně. Výhodou razítka je i dobře viditelná oblast tisku a jednoduché uživatelské menu = snadné nastavení. Akumulátory umožňují na jedno nabití až 1000 otisků. Start tisku se spouští tlačítkem na rukojeti.

5113_600x375_REINER_Mod__790MP_links

Objednat jej můžete zde

jetStamp 790/MP má všechny výhody a charakteristiky jako výše popsané přenosné elektronické razítko. Umožňuje až 1000 otisků na jedno nabití akumulátoru. Start tisku tlačítkem na rukojeti.  Navíc má označení MP – tedy zvláštní tiskovou kazetu s rychleschnoucí barvou pro tisk na hladké nesavé povrchy – na kov, plast, ale třeba také na sklo či lesklý fotografický papír. Právě do tohto modelu můžete objednávat speciální rychleschnoucí barvy MP 2 nebo MP 4

Objednat můžete zde

jetStamp 792 síť se od předchozího popsaného modelu liší především tím, že se k síti připojuje pomocí adaptéru a kabelu, což umožňuje trvalé používání razítka bez nutnosti nabíjení. Tento systém je vhodný zvláště ke kontinuálnímu tisku, například ve výrobě. Obsahuje patronu s běžným inkoustem, která je vhodná pro tisk na savé materiály. Oblast otisku je dobře viditelná.
Detaily provozu razítka se snadno nastavují pomocí jednoduchého menu.

Objednat jej můžete zde

jetStamp 792 MP síť má stejné charakteristiky, ale oproti jetStamp 792 navíc obsahuje zvláštní tiskovou kazetu s rychleschnoucí barvou pro tisk na hladké nesavé povrchy – tedy například na kovy a plasty.

 

 reiner790_featured

Objednat jej můžete zde

více tak v článcích:
Seriál: Reiner jetStamp 790 a jetStamp 792
Ruční elektronické razítko na vajíčka Reiner jetStamp 790E pro maloobchodníky s vejci

Jakou barvu mám pro můj Reiner objednat?

Pro elektronická razítka Reiner, která Megaflex prodává, jsme do MP modelů kromě základní kazety dodávali barvu MP2. Již pár měsíců je na trhu barva s označením P1MP4-BK, kterou můžete objednávat pod jednodušším názvem MP4. Jedná se o novou barvu se skvělými vlastnostmi, která je rychleschnoucí a je vhodná pro zvláště náročné povrchy… jen je trochu dražší.

Jak tedy barvu vybrat? Nyní můžete volit ze tří různých variant: mezi základní kazetou pro savé povrchy (zejména papír, lepenka, karton), dále již zavedenou rychleschnoucí MP2 a nově vylepšenou rychleschnoucí MP4. Zvolte ji podle typu povrchu a toho, co přesně od tisku očekáváte. Barva MP4 patří do cenově vyšší kategorie než MP2, ovšem zase výborně drží na náročných netradičních površích, například i na skle. Je však možné, že pro některé úlohy vám zcela postačí levnější barva MP2 nebo dokonce jen základní kazeta. Občas je nutný test, který vám pomůže se rozhodnout.

Barvu MP4 dodáváme na objednávku. Napište nám.

V seriálu o výrobcích Reiner jsme již psali o:
Seriál Reiner: Novinka v nabídce jetStamp graphic 970
Reiner jetStamp graphic 970 s vylepšeným firmwarem PC Graphic
VIDEO: Reiner jetStamp graphic 970 umí tisknout čarové kódy, datum i text
Video: Podívejte se, jak elektronické razítko Reiner jetStamp graphic 970 tiskne na dřevo
Zajímavá aplikace a použití elektronického razítka Reiner 940 pro popis plastových krabiček
REINER 940 MP nově i s rychleschnoucí barvou
Seriál: Reiner jetStamp 790 a jetStamp 792
speed-i-Marker 940: Ruční elektronické razítko REINER
VIDEO: Reiner jetStamp graphic 970 umí tisknout čarové kódy, datum i textSeriál Reiner: Podívejte se na video o Reiner Speed-i-jet 798
Seriál: Reiner Speed-i-jet 798
Král podatelen: Reiner ChronoDater 920/922/925
Seriál Reiner: ChronoDater 920/922/925
Seriál Reiner: Podívejte se na video o Reiner Speed-i-jet 798
Reiner s rychleschnoucí barvou MP4 pro zvláště náročné povrchy
Reiner jetSTAMP 791 MP umí tisknout i data z excelu!
Reiner Speed-i-jet 798

REINER 940 MP nově i s rychleschnoucí barvou
Novinka v nabídce jetStamp graphic 970
Elektronická razítka Reiner do kanceláře i do výroby

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny