Ještě nejste součástí www.razitko.cz? Je to snadné a zdarma!

Pryč jsou doby, kdy jsme pro všechno chodili do kamenných obchodů. Online nakupování je dnes naprosto běžnou součástí života. Když si zákazník chce objednat razítko, sedne k počítači a vysází si otisk v pohodlí domova. Proto by vaše firma měla být součástí e-shopu www.razitko.cz, aby vám online zakázky neunikaly. Stačí se obrátit na Megaflex a pomůžeme vám se zapojit. A to vše pro vás zdarma.

Jaké výhody razitko.cz nabízí?

www.razitko.cz  je elektronický obchod s originálními samobarvicími razítky značky Trodat, která je jedničkou na trhu s pětadvacetiletou tradicí. Do systému se už zapojilo více než 100 certifikovaných výrobců razítek (vás, našich partnerů) z celé České a Slovenské republiky. Pokud ještě váháte, čtěte, co vše získáte :

1: Každodenní souhrn objednávek

Každý den v noci vám emailem automaticky přijde souhrn nevyřízených objednávek. Aby byl e-shop pro zákazníky atraktivní, je klíčovou vlastností rychlá reakce prodejce. Po zpracování objednávky proto prosím nenechávejte objednávku v systému viset nezpracovanou, ale označte ji stavem Vyřízena, (nebo stavem Storno, pokud šlo o objednávku, která se nerealizovala, např. testovací)

2: Možnost vypnout zasílání informačních emailu při změně stavu

Protože několik z vás projevilo přání nezasílat zákazníkům emaily při každé změně stavu objednávky, přidali jsme do emailového robota možnost jednotlivé zprávy vypnout. Stačí v Nastavení firmy > Emailový robot zatrhnout checkbox u příslušné zprávy. Emaily u vyřízené objednávky jsou teď již vypnuty centrálně, a emaily s potvrzením objednávky vypnout z pochopitelných důvodů nejdou.

3: Možnost změny záhlaví nebo nahrání loga

V administraci také najdete novou položku Vzhled > Přizpůsobit, tam máte možnost nahrát vlastní logo, které se automaticky umístí do bílého boxu vpravo nahoře, nebo zaměnit celé červené záhlaví za vlastní obrázek. Také tu můžete modifikovat vzhled tlačítek a pozadí stránky.

4: Možnost stáhnout zdrojová data objednávky

Abychom Vám usnadnili případnou úpravu nebo úplné přesázení objednaného otisku, najdete nově u každé objednávky surová textová data, která snadno zkopírujete, a také originální soubory použitých obrázku a případných fontů.

5: Možnost upravit objednávku přímo v systému

Pokud je pro vás příjemnější v případě nutnosti upravit objednávku přímo v systému razitko.cz, stačí využít tlačítko “otevřít v editoru”. Tam je možné sazbu libovolně měnit a ve výsledku ji uložit k původní objednávce. Výsledek uvidíte opět v administraci jako data k výrobě ke stažení.

6. Přizpůsobte si vzhled e-shopu pomocí CCS

Pomocí stylů si můžete přizpůsobit vzhled celého webu, včetně barev tlačítek, textů, i nadpisů a velikosti písem. Je možné lehce ovlivnit i pozice jednotlivých prvků a jejich chování.  Vlastní CSS styl je možné vložit po přihlášení do administrace v sekci Vzhled > Vlastní CSS. Tento nový vložený styl překryje náš základní styl. Váš tvůrce firemních stránkek si s tím jistě bude vědět rady.

Jediné, co neumožňujeme, je pomocí stylů měnit přímo strukturu stránek, k tomu je nutné zasáhnout do takzvané šablony. Pokud máte zájem o kompletní změnu vzhledu, kontaktujte nás na info@razitko.cz.

Aplikace se snadno používá, protože je

  •     Intuitivní, rychlá a jednoduchá
  •     Interaktivní (v průběhu sazby vidíte budoucí vzhled)
  •     Přátelská (razítko nebo vizitku si vyberete, navrhnete a objednáte snadno a rychle)
  •     Komplexní (nabízíme všechna razítka TRODAT – Professional, Printy, Mobile, Goldring)
  •     Moderní (je možné objednat i vícebarevný otisk razítka nebo barevné vizitky)
  •     Chytrá (návrhy otisků razítek a objednávky zůstanou uloženy pro budoucí úpravy)

Velmi snadno lze přes ni koncovým zákazníkům prodávat celý sortiment TRODAT, ale také různé další vaše zboží, nastavit si vaše ceny, prodejní podmínky a personalizovat si tento elektronický obchod dle vašeho přání. A nebude vás to stát ani korunu – systém máte od nás k dispozici ZDARMA.

Nemáte ještě e-shop zdarma u Megaflexu? Napište nám.

Více informací najdete také v článcích:
Nové www.razitko.cz je tady!
Nové www.razitko.cz spuštěno! Chcete ho jako firma využívat? Napište nám.
Pozor, již tento víkend přecházíme na nové razitko.cz a vypínáme starou verzi!
Aplikace www.razitko.cz nyní s rozšířenou možností nastavení vlastních stylů

 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.v

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny