Kdokoliv se může stát Dobrým andělem…

Kategorie Razítka

V Megaflexu rádi podporujeme charitativní a dobročinné projekty, kdy je vidět konkrétní přímý pozitivní výsledek – ať už jde o podporu babyboxů, projekt Silou hlasu kvadruplegičky Dity Horochovské nebo třeba o sponzoring Klubu českých turistů.

Možná by vás, kdo jste podobně naladěni jako my, mohl zaujmout také projekt Dobrý anděl. Dobrý anděl založili lidé, které dobře známe: naši bývalí partneři – majitelé úspěšné firmy Papirius, kterou pak prodali společnosti Office Depot. Vydělané peníze z velké části používají na velmi zajímavé dobročinné projekty. Jeden z nich je právě i Dobrý anděl, kterým se můžete stát i vy. Jak na to se dočtete na www.dobryandel.cz

 Jsme opravdu moc rádi, že díky spolupráci s Vámi si můžete dovolit podporovat i takovéto skvělé projekty. Děkujeme.

Třeba vám, stejně jako nám, udělá radost podobný dopis:

Milý Dobrý anděli,

děkujeme, že jste se rozhodli pravidelně přispívat a pomáhat spolu s námi rodinám s dětmi, které se vlivem těžkého onemocnění dostaly do finanční tísně. Jako výraz poděkování jsme Vám na Vaše jméno vystavili Certifikát Dobrého anděla.

Paní Marie z Otrokovic nám napsala: Vážíme si všech lidí, kteří se snaží pomáhat lidem s těžkým životním osudem. Ať už je to pomoc finanční nebo podpora psychická, vždy je velkým povzbuzením vědět, že na ně ostatní myslí a nenechávají je v tom samotné. Za našeho malého andílka Péťu Vám za to, co děláte, ze srdce děkujeme!

S přáním příjemného dne

Tým Dobrého anděla

================================
nadace DOBRÝ ANDĚL
Holečkova 3331/37, 150 00 Praha 5
420-733-119-119
www.dobryandel.cz

dobryandell

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny