Nové razitko.cz je už měsíc v provozu. Využíváte ho?

Kategorie Razítka

Již více než měsíc je v provozu nová, významně vylepšená verze aplikace www.razitko.cz pro partnery firmy Megaflex. Můžete přes ni velmi snadno koncovým zákazníkům prodávat celý sortiment TRODAT, ale také různé další vaše zboží, nastavit si vaše ceny, prodejní podmínky a personalizovat si tento elektronický obchod dle vašeho přání. A nebude vás to stát ani korunu – systém máte od nás k dispozici ZDARMA.

Mnozí z vás již e-shop začali používat a moc jim děkujeme za zpětnou vazbu. Díky vašim připomínkám jsme mohli zjistit, co se vám líbí, či co byste si naopak ještě přáli. A přidali jsme několik novinek, jejichž jediným cílem je perfektně funkční e-shop pro prodej razítek.
Pokud tedy něco postrádáte, či narazíte na chybu, posílejte prosím vaše postřehy i dál. Děkujeme!

Co jsme v poslední době vylepšili:

1: Každodenní souhrn objednávek

Každý den v noci vám emailem automaticky přijde souhrn nevyřízených objednávek. Aby byl e-shop pro zákazníky atraktivní, je klíčovou vlastností rychlá reakce prodejce. Po zpracování objednávky proto prosím nenechávejte objednávku v systému viset nezpracovanou, ale označte ji stavem Vyřízena, (nebo stavem Storno, pokud šlo o objednávku, která se nerealizovala, např. testovací)

2: Možnost vypnout zasílání informačních emailu při změně stavu

Protože několik z vás projevilo přání nezasílat zákazníkům emaily při každé změně stavu objednávky, přidali jsme do emailového robota možnost jednotlivé zprávy vypnout. Stačí v Nastavení firmy > Emailový robot zatrhnout checkbox u příslušné zprávy. Emaily u vyřízené objednávky jsou teď již vypnuty centrálně, a emaily s potvrzením objednávky vypnout z pochopitelných důvodů nejdou.

3: Možnost změny záhlaví nebo nahrání loga

V administraci také najdete novou položku Vzhled > Přizpůsobit, tam máte možnost nahrát vlastní logo, které se automaticky umístí do bílého boxu vpravo nahoře, nebo zaměnit celé červené záhlaví za vlastní obrázek. Také tu můžete modifikovat vzhled tlačítek a pozadí stránky.

4: Možnost stáhnout zdrojová data objednávky

Abychom Vám usnadnili případnou úpravu nebo úplné přesázení objednaného otisku, najdete nově u každé objednávky surová textová data, která snadno zkopírujete, a také originální soubory použitých obrázku a případných fontů.

5: Možnost upravit objednávku přímo v systému

Pokud je pro vás příjemnější v případě nutnosti upravit objednávku přímo v systému razitko.cz, stačí využít tlačítko „otevřít v editoru“. Tam je možné sazbu libovolně měnit a ve výsledku ji uložit k původní objednávce. Výsledek uvidíte opět v administraci jako data k výrobě ke stažení.

Váš e-shop zdarma u Megaflexu čeká jen na aktivaci

Pokud jste si ještě u Megaflexu neaktivovali váš e-shop zdarma, napište nám. Bez vaší reakce a úpravy nemůžeme e-shop pro vaše zákazníky na www.razítko.cz spustit. A vy tak možná přicházíte zbytečně o zakázky…

Více informací najdete také v článcích:
Nové www.razitko.cz je tady!
Nové www.razitko.cz spuštěno! Chcete ho jako firma využívat? Napište nám.
Pozor, již tento víkend přecházíme na nové razitko.cz a vypínáme starou verzi!

 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny