Nové www.razitko.cz je tady! Stále zcela bezplatně!

Kategorie Aktuality, Razítka

V průběhu října 2014 postupně spustíme zcela novou verzi vašeho oblíbeného nástroje, elektronického obchodu www.razitko.cz. Protože jej naprostá většina výrobců razítek TRODAT používá, nebudeme systém podrobně představovat, ale zaměříme se jen na změny a vylepšení. Byla a je to bezplatná aplikace, která vám umožní, aby si u vás „malí i velcí“ zákazníci pohodlně a elegantně mohli objednávat razítka a další produkty online. Logickou výhodou tohoto sytému je jeho široké využití, které systém posune na první místa ve vyhledávačích…

Celý systém vám umožní prodávat razítka a další produkty s využitím kombinace našeho katalogu a vašich cen. Stačí tedy být zákazníkem Megaflexu a prodávat razítka TRODAT. Pokud stávající aplikaci již používáte, čeká vás snadný přechod na nový systém.

Pokud chcete aplikaci začít využívat až nyní, je to také velice jednoduché: začněte tím, že nás kontaktujete.

Na nové aplikaci jsme pracovali více než rok se záměrem dát vám k dispozici moderní a flexibilní systém, který bude uživatelsky příjemný nejen pro vás, ale hlavně pro vaše zákazníky. Jsme si jisti, že mnohé novinky oceníte. Nový není jen design, zcela přepracovaný je celý web i z programátorského hlediska.

Jaké novinky vás na razitko.cz čekají?

Podoba webu na míru:

Máte mnohem větší možnost personalizovat si váš e-obchod a odlišit se od konkurence. Snadné to bude zejména pro ty z vás, kteří se již setkali se systémem WordPress, na jehož základě e-shop poběží. Naučí se to však každý a bude pak moci svůj e-shop přizpůsobit opravdu výrazně. Je možné vytvářet další stránky, posouvat, přesouvat, měnit barvy i vzhled dle chuti a libosti. Uvidíte sami, že systém není nijak složitý, takže i ti, kteří s ním budou začínat se rychle zorientují. Nabízíme samozřejmě také naši radu, případně i pomoc.

Přehlednost, jednoduchost, snadné používání:

Nová podoba www.razitko.cz bude velmi intuitivní a uživatelsky příjemná pro vás i pro vaše zákazníky. Samozřejmě, trochu času celému systému a jeho důkladnému pochopení budete muset věnovat. Ale vyplatí se to. 

Moderní systém e-shopu:

Jen málo produktů stárne tak rychle jako webové aplikace. Staršíí podoba razitko.cz je sice praktická i funkční, ale dnešním standardům pro e-shopy již zcela neodpovídá. Nový systém například počítá s tím, že lidé si stránky prohlížejí stále častěji na tabletech a mobilech a umí jim proto přizpůsobit svůj vzhled…

Jednodušší práce s cenami produktů:

V novém systému budete mít možnost individuálně nastavit nejen celkové ceny, ale i ceny jednotlivých komponent určitého razítka (tedy např. možnost mít razítko „naceněno“ jinak s vícebarevným a jinak s černým polštářkem). Můžete také používat více ceníků: lze tedy konkrétnímu zákazníkovi nejen nastavit individuální ceny, ale můžete vytvářet i profily zákazníků, kteří budou nakupovat s individuálními slevami.

Nově bude také možné definovat ceny v jiné měně, než jen v korunách (např. €)

Snazší sazba textu a grafiky: 

Sazba bude nově nabízet 3 možnosti: rychlou jednoduchou sazbu, náročnější sazbu v grafickém programu a nebo nahrání vlastního souboru. Přibyla možnost objednávat i kruhová razítka. Nyní jsou standardně v katalogu a bude možné je objednat s dodáním vlastního souboru. Navíc jsme do katalogu přidali i další typy našich razítek, jako jsou reliéfní či předbarvená Royal Mark.

Jednotný katalog a definice produktů:

Po prozkoumání výhod našeho e-shopu si pravděpodobně budete přát mít tento systém jako váš hlavní e-shop. Víme však, že kromě razítek prodáváte i jiné typy kancelářských potřeb, proto jsme v razitko.cz připravili možnosti, jak využít sazbu pro další vaše produkty (vizitky, hlavičkové papíry, gravírování reklamních předmětů)

Bonus pro vás: Obchodní podmínky a Reklamační řád:

Jako bonus jsme pro vás v rámci e-shopu připravili i univerzální Obchodní podmínky pro vaše koncové zákazníky a Reklamační řád. Pokud je akceptujete a začnete systém užívat, můžete si být téměř jisti, že jste ušetřili hodně peněz za právníky.

O termínu přechodu na nový systém vás budeme individuálně informovat emailem. Budete-li potřebovat se systémem poradit nebo pomoci, neváhejte nás kontaktovat na radek.mikulas@megaflex.cz. Těšíme se na spolupráci! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny