Nový ceník doporučených cen 2016 opět ke stažení

Pro naše registrované partnery a zákazníky jsme připřavili nové vydání maloobchodních DOPORUČENÝCH CEN razítek TRODAT pro Českou a Slovenskou republiku, platných od 1.4.2016. Dostupné jsou na našich webových stránkách v sekci DOKUMENTY.  Jedno vydání ceníku jsme vám také zaslali poštou.

Nové ceny přibližně kopírují trend vašich nákupních cen, jsou tedy mírně vyšší, než byly v předchozím vydání. Samozřejmě, jak už název ceníku napovídá, jedná se pouze o doporučení, vaše právo prodávat za libovolné ceny není nijak omezeno.

DOPORUČENÉ CENY využíváme také pro Váš důležitý prodejní nástroj, pro webovou aplikaci www.razitko.cz. Pokud tento web využíváte, najdete v něm s platností od 1.4.2016 nové doporučené ceny všech výrobků, s tím, že vaše původní ceníky (i personalizované) zůstanou zachovány a můžete si je v administraci webu snadno přepnout zpět. Doporučujeme proto, abyste se začátkem dubna podívali do administrace tohoto webu a rozhodli se, jaké ceny budete užívat, případně upravili ty nové podle svých představ.

Pokud zmíněnou aplikaci dosud nepoužíváte, možná se připravujete o zajímavou část zisku: pro zřízení vaší verze webu prosím kontaktujte naše obchodní oddělení. Užití webu je určeno pro naše výhradní klienty a je zcela bezplatné!

Pokud budete potřebovat větší počet výtisků ceníku, nezapomeňte se o tom zmínit ve vaší další objednávce. Rádi Vám je pošleme.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny