Nový Professional 4.0 nabízíme také ve verzi s řetízkem a blokačním páskem

Pro použití v bance, na poštách, ve skladu, hotelech či úřadech se hodí razítko Professional 4.0, které umíme na vyžádání dodat také s praktickým řetízkem, pomocí kterého je razítko možné zajistit proti odcizení či přemístění. Můžete jej objednat i s blokačním páskem, který brání manipulaci s předem nastaveným datem.

Na obrázku vidíte Professional 4 – model 5430 s řetízkem, kterým je razítko možné trvale přichytit. Tento řetízek je k dispozici na vyžádání, stejně jako blokační pásek. 

 

Razítka s řetízkem se skvělé hodí všude tam, kde je praktické, aby si lidé dokumenty razítkovali sami, přitom řetízek brání  odcizení a díky blokačnímu pásku nehrozí neoprávněná manipulace s nastaveným datem.

Máte o produkt v tomto provedení zájem? Napište nám.

Chcete o Professional 4.0 vědět víc? Rádi bychom vám nabídli ke stažení prezentační powerpoint, který podle našeho názoru velmi dobře popisuje všechny novinky a vlastnosti tohoto krásného razítka. Doporučujeme, aby se s ní seznámili především ti, kteří budou razítko prodávat.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny