NOVÝ TRODAT PRINTIE – když cena rozhoduje

Kategorie Aktuality, Razítka

Určitě se vám už stalo, že jste nevyhráli soutěž či výběrové řízení na dodávku razítek, kde rozhodujícím faktorem byla pouze cena. TRODAT totiž jistě vyniká vysokou kvalitou, ale ta vždy něco stojí. Teď pro vás máme zajímavé a zcela nové řešení pro podobné situace: TRODAT PRINTIE.

Už název napovídá, že jde o zmenšenou a zjednodušenou verzi tradičního razítka PRINTY. I při zjednodušení mu však nechybí nezbytné vlastnosti kvalitního razítka: výměnný polštářek, okénko pro umístění otisku, či průhledný spodní díl pro přesné umístění otisku. PRINTIE má také zcela novou mechaniku s polštářkem na boku!

PRINTIE je prostě nová zbraň ve vaší ruce, když jde o rozumnou kvalitu při vynikající ceně. Je razítkem pro velké zakázky s omezeným rozpočtem, případně pro vaše důležité zákazníky, kterým je z různých důvodů nutné poskytnout větší slevu.

Proč může být PRINTIE tak levné?

  • zmenšení razítka znamená úsporu materiálu, objemu i váhy při skladování i dopravě
  • menší tloušťka výměnného polštářku pro menší počet otisků
  • žádný výběr barev, razítko je červené s průhledným spodním dílem pro přesné umístění otisku
  • náhradní výměnný polštářek k dispozici zatím pouze v černé, modré a červené barvě
  • razítko má velmi jednoduchou konstrukci, je složeno pouze z 5 základních dílů. Proto: méně vstřikovacích forem, snadná montáž…

Rozlozene-Printie 

PRINTIE má pouze 3 velikosti

3911 (38x14mm), 3912 (47x18mm) a 3913 (58x22mm)

Další informace jsou dostupné pouze po přihlášení stejným Uživatelským jménem a Heslem, jako se přihlašujete na náš web. (Pokud neznáte přihlašovací údaje, kontaktujte nás.)

Přihlásit se

Levně, ale chytře. To je TRODAT!

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny