Nový Trodat Professional Black

Když řadu let vyrábíte téměř dokonalý produkt, přijde chvíle, kdy je těžké něco zlepšovat. Inovace „na sílu“ se pak často nevyplácí, jak je vidět na příkladu  jiných úspěšných značek, jako je třeba Microsoft, jehož poslední verze Windows jsou uživatelsky tak nepřátelské, že jim je zákazníci něšťastně téměř házejí na hlavu. Změnu za každou cenu u Trodatu nenajdete. A to je hlavním důvodem, proč se vám letošní zlepšení razítka Professional bude možná zdát spíše kosmetické.

Vkusný černý design

Jak zlepšit DOKONALÉ razítko do kanceláře? Soustředili jsme na design (razítko je černé) a vylepšení detailů na základě požadavků těch, kteří razítko opravdu používají. Nový Trodat Professional je proto vyroben z materiálů šetrných k životnímu prostředí, kryt pásků zajistí, že si při práci s ním neušpiníte prsty. Razítko tiskne přesně a spolehlivě, má ergonomická datová kolečka pro snadnou manipulaci s datem. I datové pásky jsou nyní ještě odolnější než dříve. Pohyb razítka je měkký a hladký. Snadno a čistě se mění polštářek. Nové je i pevnější „Speedbox balení“ každého kusu.

K dostání u Megaflexu bude v létě 2014

Prohlédněte si nový Professional v černé podrobně v následujícím videu:

 

Megaflex má nyní nově i svůj youtube kanál, kam budeme přidávat různé zajímavosti z oblastí laserů, razítek, orientačních systémů i materálů. Některé věci je lepší vidět v pohybu, než o nich jen číst a prohlížet statické obrázky. Pokud máte google účet a kanál youtube, můžete si náš kanál přidat k oblíbeným přímo ZDE

Jinak si prosím mezi oblíbené uložte tuto adresu: https://www.youtube.com/channel/UCzMLEyI1GG99vciWwyyYSqw

 –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery firmy Megaflex. Pokud nejste výrobce razítek, ale máte zájem o produkt, o němž píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny